Gönen Belediyespor`da konğre

Gönen Belediyespor`da konğre

Yeşil beyazlı ekibin süper lig yönetiminde önemli değişiklikler yapıldı.




2011-2012 Sezonunda süper lig`de şampiyon olarak BAL ligine terfi eden Gönen Belediyespor, BAL`daki istikrarsızlık sonucu yeniden Süper lig`e düşmesi ardından gerçekleşen genel kurulda önemli değişiklikler yapıldı.

Gönen Yıldız Otel`de gerçekleşen genel kurulda 110 üyeden 32 üye hazır bulundu.

Av.Sedat Günay`ın Divan Başkanlığına, İlyas Gazez ve Hikmet Durusoy`un yardımcılıklarını üstlendiği genel kurulda yeşil beyazlı kulübün yönetim katında önemli değişiklikler yapıldı.

Divana sunulan tek listede mevcut yönetimden sadece Başkan Hüsamettin Tandoğan, Muzaffer Dermenci, Mehmet Sayhan ve Ünsal Karataş yer alırken,  Kazın Kara, Erdoğan Üreten, Sezgin Şen, Selahattin Dayı listede yer almadı.


Yönetim kurulu üyesi Raşit Genç, Hasan Şenel ve Hüseyin Aşut ise yedekte kaldı.

Gönen Belediyespor`da yönetime getirilen yeni isimler ise şöyle oluştu.
Yaşar Elçi, İsmail Biroğlu, İbrahim Palaz, Osman Türegün, Soner Sayan, Cafer Karaduman ve Ümit Çetin yeşil beyazlı ekibin yönetimindeki yeni isimler oldular.

2012-2013 çalışma dönemi bütçesi 443.63. 80 tl olarak gerçekleştiği Gönen Belediyespor`da 2013- 2014 sezonu dönem bütçesi olarak genel kurula sunulan 650 bin lira oy birliği ile kabul edildi.


Mazisi başarılarda dolu Yeşil Beyazlı ekibin lig`den düşmüş takım genel kurulu olarak gereken ilgiyi görmezken yerel`de başta Kaymakam, Belediye Başkanı, Ticaret Odası, Borsa, İl genel meclisi üyeleri ve Sulama Birliği gibi kentsel dinamiklerin konğrede bulunmaması yeşil beyazlı camia adına düşündürücüydü.




Genel kurulda 32 üye yer aldı ancak 4 kişi oy kullanmadı. yeni yönetimi belirleyen üye sayısı sadece 28 ile sınırlı kaldı.



Başkan  Hüsamettin Tandoğan tarafından okunan çalışma ve faaliyet raporu müzakereye sunuldu ancak söz alan olmadığı için Divan Başkanı av. Sedat Günay Halk arasında konuşulan söylentileri mecrasında konuşarak Mazisi başarılarla dolu Gönen Belediyespor`un asansör takım olmasındaki nedenlerin yeniden gözden geçirilmesini ve bu hataların tekrarlanmamasını, özellikle anrtenör ve futbolcu seçiminde titiz davranılmasını isterken en önemli eksikliğin Gönen`in evladı futbolcuların Erdek ve Biga`da oynarken neden Gönen kadrosunda yer verilmediğini sordu..



Divan Başkanı Günay`ın serzenişlerine Başkan Hüsamettin Tandoğan cevap verdi.
Tandoğan çok istemelerine rağmen Gönenli futbolcularla anlaşma sağlanamadığını, bunun kişisel tasarruftan kaynaklandığını söyledi.
Tandoğan altyapı konusunda da başarılı altyapı takımları oluşturulduğunu ancak, U-19 dan sonra A takımda yer alması gereken oyuncuların Eğitimleri nedeni ile kentten ayrılmaları nedeniyle bu düşüncenin yaşama geçirilemediğini söyledi. 




Başkan Tandoğan BAL`da yaşanan şansızlıkların Ayvalıkgücü`nün Şampiyon olması ile terfi şanslarının doğduğunu mualesef bu şanslarınıda Balıkesir`de oynanan Edremitspor karşılaşması ile kaybettiklerini söyledi.




Fatih TAŞ
28.05.2013 23:05:15
YENİ HEDEF 1. AMATÖR GÖNENİMİZE HAYIRLI OLSUN

amatör
29.05.2013 09:21:46
Yeni Yönetim Kuruluna başarılar dilerim. kazım kara ` nın olmadığı yerde başarı kendilinden gelir.

tribün
29.05.2013 23:51:36
Gönen Belediyespor kongre öncesi Yeni Teknik direktörle anlaşmış ama resmi açıklama ne zaman yapılcak? Ve yeni gönen belediyespor yönetimi geçen seneden ders almamış galiba, taraftardan yapılan işler saklanıyor.... insanlar değişebilir ama insanlarla beraber anlayışta biraz değişsin, bu kafa ile zor bu yıl gene zor BAŞARI . . .

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false