Gönen Belediyespor'da kongre yapıldı

Gönen Belediyespor

Gönen Belediyespor'un yeni yönetimi belirlendi.

Gönen Belediyespor Yıllık Olağan Genel Kurulu, Gönen Kaplıcaları Yıldız Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi

Yeni sezonda tekrar Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Gönen Belediyespor'un yeni yönetimi belirlendi.

Genel kurula hitap eden Belediye Başkanı İbrahim Palaz, "Daha önceleri Bal liginde mücadele etmiş bir kulübe sahip olduğumuz için bölgesel ligin zorluğunun hepimiz farkındayız. Bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının olumsuz etkilerini maalesef sporda da yaşadık birçok takım ekonomik zorluklar içerisinde bu yıl da bunun etkisinin tüm kulüpler üzerinde olacağını düşünüyorum. Böyle değerli yönetim kurulu üyelerinin ve ilçemizdeki iş adamlarının da katkılarıyla birlik ve beraberlik içerisinde özlenen o başarılı günler tekrar geri gelebilir" dedi.

Başkan Palaz, Kulübe her zaman maddi manevi en büyük desteği verdiklerini ve her zamanda vermeye hazır olduklarını belirtti, başkan Palaz yeni sezonda şehrimizin takımına herkesin sahip çıkmasını, destek vermesini beklediklerini ifade etti.

Başkan Palaz, Yeni oluşan yönetim kurulunu tebrik ederek yeni sezon çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.

Tek liste ile gerçekleştirilen genel kurulda yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı ilk toplantı sonrasında belirleneceği açıklandı.



Anahtar Kelimeler: Gönen Belediyespor' kongre yapıldı
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı