Gönen Belediyespor`da yuvaya dönüş zamanı

Gönen Belediyespor`da yuvaya dönüş zamanı

Yeniden süper lig`e dönen Gönen Belediyespor`da eski futbolcularla temas başladı.

Yeni sezonda Balıkesir Süper Amatör Lig’inde mücadele edecek Gönen Belediyespor, Cihat’tan sonra geçen sezon Altınoluk Belediyespor formasını giyen Erhan ile de anlaşmak üzere.

Takıma dönmeye sıcak bakan başarılı sol ayak ile birlikte geçen sezonu yine yeşil beyazlı forma altında geçiren sağ bek Semih de anlaşmaya yakın.

Yönetimden bu konuda net bir bilgi gelmese de oyuncularla görüşüldüğü ve tecrübeli olan bu oyuncuların yanına gençlerden takviye yapılarak mücadeleci bir kadro oluşturulmak istendiği öğrenildi. 

Ahmet ILGAZLI- GÖNEN



trübin
11.07.2013 17:50:12
selamlar. görüyormusunuz türkiye deki futbolu, neler yaşanıyor. Geçen sezon siz bize yaramassınız deyipte gönderilen GÖNEN li oyuncular şimdi geri çağrılıyor. Geçen sezon paralar harçandı sonra takım küme düştü üstünede BORÇ çıktı, şimdi Gönen Belediyespor yönetiminde ve onursal başkanda bir gönen sevdalısı oluştu, ne bu sevgi anlaşılan değil aaaa bu arada Engin yıldırım sevgisinide unutmuyalım. Gönensporu bilen herkez az çok bilir engin yıldırım ve cihat dolar ın yaşadıkları birbirleriyle olayını , şimdi gelecek sezon aynı takımda görev yapacaklar biri oyuncu diğeri hoca olarak. Buna gönen futbolseveri ağzınla değil ........ şeyinle güler.....

Fatih TAŞ
12.07.2013 12:45:59
hedef 1. amatör daha öncede söylemiştim

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false