Gönen Belediyespor`un hedefi bir üst lig

Gönen Belediyespor`un hedefi bir üst lig

Yönetim kurulu yerel yönetim ve taraftarların desteği ile Bal ligini aşacaklarına inanıyor.






Gönen Belediyespor başkanı eski bir Gönenspor ve Tayfunspor`lu,ayni zamanda Belediye mali hizmetler müdürü olması, Hem mali konuda hemde sportif etkinliklerde başarıyı kaçınılmaz kılıyor.
Gönenspor başkanı Hüsamettin Tandoğan spor yazarımız Zeyyat Saygın`a Bu sezon mücadele verecekleri BAL ligindeki hedeflerini tanımlarken başarının takım ruhundan geçtiğinin altını çiziyor.
Gönen Belediyespor`un bir kurum takımı olmakla birlikte ekonomik sorunlarını halletmekle kalmayıp, Başkan Hüseyin Yakar`ın isteği ile coşkulu taraftara yakışan bir takım yaratılması isteğinin bugünkü başarının temelini oluşturduğunu söyledi.

Başkan Tandoğan Yeşil Beyazlı ekibi yükselme liginde daha üst noktalara taşıyacak alt yapı çalışmalarını da ele aldıklarını belirterek ``Gönenspor olarak tüm amatör kulüplere ayni mesafedeyiz, Spor kompleks`i anlamında çalışmalarımız başladı, Yıl sonuna kadar bir sentetik çim sahamız tamamlanacak`` dedi.
Başkan Tandoğan Gönen Belediyespor`un son derece istikrarlı bir taraftar kitlesine sahip olduğunun altını çizerek bu anlamdaki başarının devamını sağlamak için tesisleşmenin şart olduğunu kendilerinin de bu yöndeki projelerini bir an önce hayata geçirmek için verdikleri mücadelenin gelecekteki spor alt yapısı anlamında büyük önem arzettiğine işaret etti.

Başkan Tandoğan  teknik kadro bu hafta sonu Gönen`e gelerek çalışmalara başlayacağını belirterek daha sonraki süreçte kampa geçeceklerini kaydetti.





Gönenspor genel kaptanı Hasan Şenel Gönenspor`un başarısındaki en önemli faktörün yönetim kadrosu olarak uzun yıllar futbolun içinde yer almış isimlerden oluşmasına bağladı.

Şenel tüm arkadaşları gibi kendisininde Yeşil Beyazlı ekibe faydalı olacağı düşüncesinden hareket ile görev aldığını söyledi.

Genel Kaptan Şenel Gönenspor`un taraftar kitlesi anlamında da önemli potansiyeli olduğunu, Taraftarın başarıdaki katkısını göz ardı etmenin mümkün olmayacağını söyledi.

Şenel Bu sezon Bal liginde mücadele verecek Gönenspor`un başarılı olacağına inandığını vurgulayarak, Yeşil beyazlı ekibin taraftarında desteği ile bu sezonki hedefinin bir üst lig olduğunu söyledi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı