Gönen beraberliğe devam etti

Gönen beraberliğe devam etti

Golsüz beraberlikler Altınova'da gollü beraberliğe terfi etti 3 – 3




Gönen
Belediyespor Altınova Belediyespor'la deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmayı uzun süre önde götüren yeşil beyazlılar, üstünlüğünü yine koruyamadı ve sahadan 6. kez beraberlikle ayrıldı.


Yeşil beyazlılar Altınova deplasmanında ilk yarıyı Emin'in kaydettiği gollerle 2-0 önde tamamladı. İkinci devrede dakikalar 80'i gösterirken Gönen Belediyespor için skoru korumu telaşı ev sahibi ekibin baskısı maçta çok ilginç anların yaşanmasına sahne oldu.

Yeşil beyazlı ekipte kaleci bilge kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Oyuncu değişiklik hakkı dolan Gönen Belediyespor'da golcü Emin kaleye geçti.

İlginç maçın son düdüğü çaldığında skor tabelasında iki takımın da bu haftaya kadar gerçekleştirdiği istatistikler yansıdı.

Karşılaşma 3-3 berabere sonuçlanırken Gönen 8. maçta 6. beraberliğine, rakibi Altınova ise 5. beraberliğine imza atmış oldular.
Gönen bu beraberlikle puanını 9'a yükseli.




amatör
25.11.2012 23:36:41
gönen belediyespor yönetim kurulu bugunki beraberlikten sonra tavrınız çok merak ediyorum. tkm 8 maç oynamış 6 beraberlik 1 galibiyet 1 mağbiyet almış, şu anda 9.sırada 9 puanı var, 15.sıradaki (son sıradaki) büyükçekmecespor 5 puanı var.puanlar çok yakın gönen bel.sporun 1 mağlubiyeti son sıralara gelir.yönetim bir an önce gerekli önlemler alması lazım. hoca gidecekse hoca hatta yönetim gidecekse

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı