Gönen Biga deplasmanında

Gönen Biga deplasmanında

Ligin ilk yarısının son maçından galip ayrılarak hem ilk deplasman zaferine imza atmak, hem de devre arasına moralli girmek istiyor.



Ligde oynadığı 13 maçta 3 galibiyet elde eden Gönen Belediyespor,
bu galibiyetlerin hepsini evinde elde etti.

Deplasmanlardaki maçlarda galibiyete çok yaklaşmasına rağmen 3 puan alamayan yeşil beyazlı ekip, hafta sonu en yakın deplasman olan Biga'daki ligin ilk yarsının son maçından galip ayrılarak hem ilk deplasman zaferine imza atmak, hem de devre arasına moralli girmek istiyor.


Ligde 3 galibiyeti bulunan Gönen Belediyespor bunların hepsini iç saha maçlarında elde etti. Beykoz'u 2-1, Ayvalıkgücü'nü 2-0 ve Vefa'yı 1-0'la geçen Gönen, ilk deplasman galibiyetini Biga'da arayacak.

Puan sıralamasında 1 puan farkla Biga'nın hemen altında 10. sırada yer alan yeşil beyazlılar, galip gelmeleri halinde sıralamada rakibinin üzerine çıkacak. Sonat'ın sakatlığından dolayı ilk devreyi kapatmasının ardından Ersin'in de Vefa karşısında gördüğü çift sarı kartla kart cezalısı olması savunmadaki dengeleri bozarken, teknik sorumlu Yüksel Öksüz'ün nasıl bir kadro ve düzenle Biga karşısına çıkacağı merakla bekleniyor. Diğer taraftan sakatlık ve cezalardan dolayı forma giyemeyenlerin yerine kadroya giren oyuncuların üstün performans sergilemeleri ve aldıkları formayı performanslarıyla geri vermemeleri takımdaki her oyuncunun her an hazır olduğunu gösteriyor.


Sınır var sinir yok

Birbirlerine sınır komşusu olan iki ilçe aynı zamanda bağlı bulundukları illerin çok değerli şehirleri. Takımlarına sahip çıkan ve her şartta destekleyen futbolseverlerin öne çıktığı iki kent arasında rekabetin yanı sıra sıkı dostluklar da bulunuyor. İki takım taraftarlarının aynı zamanda birçok ticari bağlantılarının olması karşılaşmayı daha da değerli kılıyor. Hafta sonu oynanacak maçta takımlar sahada kozlarını paylaşadursunlar tribünler dostluk rüzgârları esmesi bekleniyor. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı