Gönen Bu Maça Kilitlendi

Gönen Bu Maça Kilitlendi

Gönen Belediyespor - Altınova 26 Mart Salı günü 13.30'da Nail Gönenli'de



Gönen Belediyespor Altınova maçı Salı günü 13.30'da Nail Gönenli'de


26 Mart Salı günü Nail Gönenli'de Altınova Belediyespor'la karşılaşacak olan Gönen Belediyesporlu oyuncular, bu maçın hazırlıklarını teknik sorumlu Engin Yıldırım yönetiminde sürdürdüler.

Kendi saha ve seyircileri önünde galip gelmek istediklerini dile getiren kaptan Mustafa, takım arkadaşlarının da kendisi gibi düşündüklerini belirtti. Altınova maçından galibiyetle ayrılmalarının kendileri açısında çok büyük bir avantajı olduğunu sözlerine ekleyen Mustafa, Bu tüp sezon sonu maçları her takım açısından oldukça sıkıntılı geçer. Bizim açımızdan da böyle bir durum söz konusu. Ancak takımdaki tecrübeli oyuncularla zor maçlarda rakibin bir adım önünde olacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımıza güzel bir oyun ve galibiyet hediye etmek istiyoruz” dedi.



Golcüler çok hırslı

Son çalışmada yapılan çift kale maçta mavi takım ileri ucunu oluşturan Emrah ve Emin, çift kalede attıkları gollerle dikkat çekerken, cezası biten ve takımdaki yerini alması beklenen İsa isabetli uzun pasları ve şutları ile dikkat çekti.  





Gönenli
21.03.2013 18:36:34
Kardeşim yalan haber yapmayin mustafa 3 haftadir takimdan ayri sakat evinde beklio her gün yeni bisey cikio bu takimda bugunde tolga ayrilmis az once duyduk şok olduk ne yapmaya calisio bu yonetim hergun geriye gidio gönenspor bu takim küme düşerse yüzde 75 isi bilmeyen yöneticilerden kaynaklanmis olucak .

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli