Gönen çift cephede

Gönen çift cephede

Yeşil beyazlı ekip pazar günü Biga`yı konuk ediyor, Karşılaşma Edremitspor Play Off provası olacak.



Nail Gönenli'de Rakip Biga


İlk maçta yenildikleri rakibini taraftarı önünde konuk edecek olan Gönen Belediyespor, normal sezonun son maçında galibiyet elde etmek istiyor. 12 Mayıs provası şeklinde geçecek maç, pazar saat 14.30'da Nail Gönenli Şehir Stadı'nda oynanacak.



Edro Gönen'i Hafife Alıyor

Bölgesel Amatör Liginde yer almak için 12 Mayıs'da Gönen Belediyespor ile play-off karşılaşması yapacak olan Edremit Belediyespor, hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Teknik patron Kadir Aydemir, Gönen'i yeneceklerini belirtirken, taraftarlar 20 otobüsle maça gitme hazırlığı yapan Gönenli taraftarların abartıldığını konu alan sosyal medya yazılarında 20 otobüs taraftarın toplanamayacağını iddia ettiler.

Geçtiğimiz gün Ayvalıkgücü Belediyespor ile hazırlık maçı yapan sarı-yeşilli ekip, bu karşılaşmada Gönen maçı öncesi güzel futboluyla olum ve iyi sinyaller verdi. Karşılaşma ise 1-1'lik sonuçla bitti. Maç sonrasında görüşlerini basın mensupları ile paylaşan Edremit Belediyespor teknik sorumlusu Kadir Aydemir önemli açıklamalarda bulundu.

Aydemir Kazanarak, BAL'da yerimizi alacağız”
Gelecek sezon kesinlikle Bölgesel Amatör Liginde yer almak istediklerini belirten Aydemir 12 Mayıs'a kadar durmadan çalışacağız. Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık ama bu maçta kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. İki hazırlık maçında da iyi futbol ile göz dolduruyoruz, bu futbolumuzun üzerine daha çok koyarak Gönen Belediyespor maçında göstermek istiyoruz. İnanıyorum ki 90 dakika sonunda gülen taraf olacağız” dedi.

Genç Edrolular Çok iddialılar

Edremit Belediyesporun köklü ve ateşli taraftarları Genç Edrolular, play off maçı öncesi Edremit Belediye Başkanvekili Fatih Çağlar'dan destek beklediklerini söylediler. Edremit Halkına da çağrıda bulunan Genç Edrolar Edremit uyuma Şehrine sahip çık! sloganıyla takımın play-off maçında Balıkesir'de oynanacak karşılaşmada destekte bulunmalarını istediler. Genç Edrolular Gönen'den maça gelecek taraftar sayısının 20 otobüsü dolduramayacağını iddia ederlerken, kendilerinin 25 otobüsle Balıkesir'de olacaklarını belirttiler. Taraftarlar ayrıca Ayvalıkgücü Belediyespor taraftarının da maçta yer almayacağı ve kendilerinin daha kalabalık olacağı iddiasını ortaya attılar.















Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli