Gönen de buruk veda

Gönen de buruk veda

Gönen Kaymakamı Bekir Dınkırcı sevenleriyle veda yemeğinde buluştu




Gönen Kaymakamı Bekir Dınkırcı sevenleriyle veda yemeğinde buluştu


29 Ağustos 2012 günü sabah saatlerinde ilçeden ayrılarak yeni görev yeri Edirne İli, Keşan İlçesi Kaymakamlığı görevine başlayacak olan Kaymakam Bekir Dınkırcı için 27 Ağustos 2012 Pazartesi akşamı, Gönen Termal Yıldız Otel'de bir veda yemeği düzenlendi.

Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, resmi kurumların müdür ve amirleri, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri, siyasiler, işadamları, esnaf, köy ve mahalle muhtarları ile seçkin bir davetli topluluğunun hazır bulunduğu veda yemeği akşam saatlerinde 20 gibi başladı ve 22.30 gibi sona erdi.
Yemeğe eşi Şaziye Dınkırcı ve çocukları ile katılan Kaymakamımız Bekir Dınkırcı yemek devam ederken tek tek masaları dolaşarak davetliler ile ilgilenerek ev sahipliği duyarlılığını sergiledi.


4 Yıllık hizmet ve işlerin görsel anlamda özetlendiği slayt sunumu sonarsında gecenin etkili konuşmasını yapan Kaymakam Bekir Dınkırcı alkış yüklü konuşmasıyla hafızalardaki ve hatıralardaki yerini pekiştirdi.

Konuşma imkânı bulduğu her ortamda dilinden düşürmediği birlik ve beraberlik mesajlarını tekrarlayan, vatan ve memleket sevgisine tarihten seçilmiş örneklerle göndermeler yapan Kaymakam Bekir Dınkırcı, görev ciddiyeti ve bağlılığını vurgulayan sözlerinden sonra iç dünyasında kuvvetli gönül bağı kurmuş olduğu Gönende bugüne ait tespitlerle geleceğine yönelik beklenti ve umutlarını dile getirdi.
İnsanımıza çalışmayı, bir ve beraber olmayı ısrarla tavsiye eden Kaymakam Bekir Dınkırcı herkesten hakkın helal etmesini isterken kendisi de hakanı helal ederek konuşmasın sonlandırdı.


Yemek ve davetin sona ermesi ardından konuklarını kapıdan tek tek uğurlayan Kaymakam Bekir Dınkırcı son ve bin anlamlı vedasını da yakın çalışma arkadaşlarına seslendirerek geceye noktalandırdı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false