Gönen değerli bir iş adamını kaybetti

Gönen değerli bir iş adamını kaybetti

Kadıoğlu Tofaş Bayii Erkan Erkal vefat etti.

Sarıköy Eşrafından Gönen Tofaş Bayii iş adamı Erkan Erkal (52)(Kadıoğlu) yakaladığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayata gözlerini yumdu.

Evli ve bir çocuk babası Erkan Erkal uzun yıllar Gönen`de Tofaş otomobil bayii olarak ticari faaliyetini yürütüyordu.

İş hayatı yanı sıra Gönen ve Sarıköy çevresinde, Okuldan, Camiye, Spor`dan çevreye birçok demokratik kitle örgütünde görev üstlenmiş yaşadığı toplumda özgün kişiliği ile dost canlısı, paylaşımcı ve dürüst kimliği babacan tavrı  ile tanınıp sevilen Erkan Erkal (Kadıoğlu) 27/05/1961`de dünyaya geldi.

Askerlik dönüşü bir süre 1983 yılında Kadıoğlu ailesinin Bandırma`daki merkezinde çalışan Erkan Erkal daha sonra şirketin Gönen`de bağımsız şubesini açarak faaliyetini ata diyarı Gönen`de sürdürdü.

Evli ve bir çocuk babası İş adamı Erkan Erkal önceki yıl yakalandığı amansız beyin tümörü rahatsızlığından tüm uğraşlarına rağmen kurtulamadı.

Akşam 52 yaşında hayata gözlerini kapatan iş adamı Erkan Erkal bugün ikindi namazını müteakiben Gönen çarşı camiinde kılınacak cenaze namazı ardından ebedi istirahatgahına defnedilecek.

Kadıoğlu ailesinde Erkan Erkal`ın vefatı ile derin üzüntü yaşanırken taziyeleri başta eşi ve çocuğu olmak üzere, babası Selçuk Erkal, kardeşi Gürkan Erkal, Amcası Güven Erkal ve yeğenleri kabul ediyor.

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli