Gönen değişim yaşıyor

Gönen değişim yaşıyor

Gönen`de Altyapı Çalışmalarına Mahalle Ayrımı Yapılmadan Devam Ediliyor





Gönen`de Altyapı Çalışmalarına Mahalle Ayrımı Yapılmadan Devam Ediliyor

Gönen Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında 100.Yıl ve Gündoğdu mahallelerine gerçekleştirilen hizmetler kentin genişlemesini sağladı.
Gönen Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında 100. Yıl ve Gündoğdu mahallelerine gerçekleştirilen hizmetler kentin genişlemesini sağladı.
Gönen Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gündoğdu Mahallesi`nde asfalt çalışmalarına devam ederken bu mahallelerde son dönemlerde oldukça hareketli günler yaşanıyor.
Kaba inşaatı tamamlanan Yeni Gönen devlet Hastanesi ile birlikte bir tarafta alt yapı çalışmaları, diğer tarafta tamamlanan ve hizmete açılan çevre yolundan dolayı yaşanan hareketlilik ve doğal gaz dağıtım çalışmaları devam ediyor.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar konuyla ilgili yaptığı açıklamada bu mahallelerde tamamlanan ve devam eden çalışmaların planlamasını çok önceden yapıldığını belirtti.
Başkan Yakar, "Şimdi bunu sözde bırakmayıp somut bir şekilde ortaya koymaktan ötürü büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Gönen`de her karış alana aynı değerde hizmet götürmeye devam edeceğiz" dedi. 



Engelsiz Yollar
Gönen belediyesi tarafından aralıksız sürdürülen şehir iç yol yenileme çalışmaları vatandaşların takdirini kazanıyor. Özellikle engelli vatandaşlar Gönen Belediyesi Beyaz Masa birimine bıraktıkları mesajlarla yol kenarlarına farklı yüksekliklerde gelişigüzel yapılmış yükseltilerin kaldırılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.

Gönen`de şehir içindeki yolların düzenlemeleri devam ediyor. Son olarak Akçaali Mahallesi Kurşunlu Caddesi, Yeşil Sokak, Ömer Seyfettin Sokak, 15, 17, 19, 20 ve 21 sokaklarda kanalizasyon, yol düzenlemesi ve yapım çalışmaları tamamlandı. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Eğer yol, kanalizasyon, ışıklandırma, şebeke suyu dağıtımı gibi hizmetler halkın geneline hitap etmiyorsa o hizmette eksiklikler var demektir" dedi. Başkan Yakar, şimdiye dek gerçekleştirdikleri hizmetlerde bu bakışı sürekli ön planda tutarak buna göre düzenlemeler yaptıklarını da belirtti. Yolların yeniden düzenlenerek yapılmasında yolun kullanım alanının genişletilmesine ve herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir olmasına dikkat ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Yakar, "Biz görevimizi yapıyoruz. Takdir halkımızın. Ama tabii hizmeti doğru değerlendirip bu noktada teşekkürlerini ileten vatandaşlarımıza ben de teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımız bilmelidir ki ilk günkü heyecan ve enerjimizle hizmet planlamayı projelendirerek halkımızın kullanımına sunmayı sürdürüyoruz" dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false