Gönen Devlet Hastanesi iftarda buluşturdu

Gönen Devlet Hastanesi iftarda buluşturdu

Gönen Devlet Hastanesi personeli her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Gönen Devlet Hastanesi personeli her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında bir araya geldi.


Gönen sağlık camiasının, birçok kurumun temsilcisinin ve Gönen Devlet Hastanesi’nde emeği geçen hayırseverlerin buluştuğu programda, hasta ve hasta yakınlarının yanı sıra geçmiş yıllarda hastanede çalışan tayin, atama ya da geçiş yoluyla başka kurumlara geçen personeller de katıldı.
Hastane yönetimi tarafından gerçekleştirilen iftar programında, Gönen Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Serkan Çayır başta olmak üzere hastane yönetimi programa katılan konukları hastane girişinde karşıladı. Hastane bahçesinde gerçekleştirilen ve yaklaşık bin 600 kişinin katıldığı programa Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Garnizon Komutanı J. Binbaşı Savaş Çağlayan, İlçe Emniyet Müdürü V. Umut Ede ve bir çok davetli katıldı.


Gönen Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Serkan Çayır Ramazan ayının uhreviyetine değinerek böyle bir program düzenlemekten son derece mutlu olduklarını belirtti. Gönen Devlet Hastanesi olarak her yıl düzenledikleri iftar programlarını artık gelenekselleştiğini belirten Çayır, “Ramazan ayının bereketinde, yüreklerin maneviyatla coştuğu bu mübarek günlerde, Gönen Devlet Hastanesi ailesi olarak yeniden bir araya geldik. Bedenimizin sadakası olan oruç gibi bir ibadetin, iftar gibi bir nimetle buluştuğu bu mübarek aya kavuşmanın hep birlikte lezzetini yaşıyoruz. Bizlere 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında yaşatan rabbimize ne kadar şükretsek az gelir dedi.


Hastane yönetimi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini belirten Gönen Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Serkan Çayır, personelin bu tür etkinliklerle motivasyonunun ve iş azminin daha da artacağını sözlerine ekledi.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı