Gönen evinde vurgun yedi

Gönen evinde vurgun yedi

90 dakika boyunca baskılı oynayan Gönen, kontra ataklarda kalesinde gördüğü gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.



Gönen Belediyespor:
Hasan Ali, Sonat, Aly Berete, Mustafa, Ersin, Candaş, Ahmet, Cem, İsa, Mennan


Yedekler, Cihan, Oğuzhan, Semih, Mesut, Emin, Çağlar, Emrah

Kestelspor; Emre Demir, Nurhan, Dursun, Okan Eken, Metin, Erkan, Ramazan, Okan Yurttaş, Sinan, Evren, Onur

Yedekler, Faruk, Saffet, Emir, Yakup, Emre Orhan, Önder, Enes

Goller: Dk.15 Nurhan Dk.53 Ramazan (Kestel)



Oldukça soğuk bir havada oynanan maçta yeşil beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadılar.

90 dakika boyunca baskılı oynayan Gönen, kontra ataklarda kalesinde gördüğü gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

2 gol, 2 kırmızı kart ve bolca sarı kartın ucuzca havada uçuştuğu maçta orta hakemin kötü yönetimi iki tarafı da memnun etmedi.



İlk Yarı: Karşılaşmanın 15. dakikasında kendi atak yönüne göre sol taraftan gelen Kestel Gönen savunmasında Aly Berete'nin uzaklaştıramadığı topu uzak kale direği dibinden Nurhan'la golü bularak 1-0 öne geçti.

30'da ev sahibi ekip Gönen gole çok yaklaştı. Bu dakikada İsa Cem'i kaçırdı Cem kale alanı içindeki Candaş'ı gördü, Candaş'ın vuruşunu kaleci Emre çizgi üzerinde kontrol etti.

35'te Mennan ortaladı Candaş vuramadı, dönen topta bu kez Sonat gole yaklaştı ancak futbol şansı kaleci Emre'den yana oldu ve Gönen bu önemli pozisyondan gol çıkaramadı.

Maçın ilk yarısında adeta tek kale baskı kuran ev sahibi ekip devreyi 1-0 geride kapattı.

Ev sahibi ekipten İsa 36'da, Sonat ve konuk ekipten Evren 40. dakikada sarı kart gördüler.



İkinci Yarı: İkinci yarıya da baskıyla başlayan Gönen, ardı ardına gol pozisyonları bulmaya başladı.

Gönen'de 51'de Ahmet hakemi kandırmaya yönelik hareketten sarı kart gördü ve bu pozisyonun ardından yerini Mehmet Emin'e bıraktı.

53'te yine soldan galen konuk Kestel Onur'un akıl dolu ortasında Ramazan'ın bomboş durumda attığı golle farkı ikiye çıkardı.

Golden sonra Gönen baskısı devam etti. Emin'in ceza sahasında yerde kalmasına devam diyen maçın hakemi Sabit Selvi orta sahada Mustafa'nın normal şarjını sarı kartla cezalandırınca tribünlerden tepki topladı.

62'de Cem ceza sahasında topu Candaş'a aktaramayınca ev sahibi net bir fırsattan yararlanamadı.

65. dakikada Kestel kontra atağını durdurmak isteyen İsa önce ikinci sarıyı ardından da kırmızıyı görerek oyun dışı kaldı.

66'da Gönen kalecisi Hasan Ali kalesini zamanında terk ederek mutlak pozisyonun sonlanmasını sağladı.

68'de ev sahibinden Cem yerini Çağlar'a bıraktı. Oyuna 51'de dahil olan Emin 70. dakikada yan hakemin uyarısı ile direk kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ve Gönen bu dakikadan sonra sahada 9 kişi mücadele etti.

Bu pozisyonun ardından Kestel'de Okan yerini Emre Orhan'a bıraktı. Kartların havada uçuştuğu maçta bu kez ev sahibinden Ersin ve maçın en etkili ismi Mennan sarı kart gördüler.

Pozisyonun 1 dakika sonrasında bu kez konuk ekipten Erkan sarı kart gördü. Bu pozisyonun ardından da Kestel'den Evren yerini Yakup'a bıraktı. Kestel'den Metin maçta sarı kart gören oyuncular kervanına katıldı.

78'de Çağlar sakatlık geçirdi ve ambulansta tedavi edilerek dizine bandaj yapıldı. Gönen oyunun durmasını beklerken 2 dakika boyunca sahada 8 kişi kaldı. Sonrasında Çağlar'ın yerine Ahmet oyuna dahil oldu. Böylelikle oyuna sonradan dahil olan 2 yeşil beyazlı oyuncu da çok kısa bir süre sonra sahadan ayrıldılar. Maçın en etkili isimlerinden olan Sonat'ta 87'de sararırken Aly Berete de bu kervana katılan oyunculardan oldu.

Kestel'den Sinan hakemin tartışmalı kararlarından biri ile faule maruz kaldığı pozisyonda sarı kart gördü. Maçın geri kalan kısmında başka gol olmayınca Gönen mutlak kazanası gereken bir maçtan mağlup ayrıldı. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı