GÖNEN HAYRA ve İLME HİZMET VAKIF AŞ EVİ TEMELİ ATILDI

GÖNEN HAYRA ve İLME HİZMET VAKIF AŞ EVİ TEMELİ ATILDI

Gönen Hayra ve Hizmet vakfı temeli atıldı

Gönen Hayra ve Hizmet vakfı sorumlusu Hüseyin Uyar 30 yıl önce merhum Hacı Mehmet Ruhi Şerefoğlu abimiz tarafından bağışlanan aş evi binamız günümüz ihtiyaçlarına cevap veremediğinden yeni bir Aş evi yapma zorunluluğu ortaya çıkmıştır.  

Sorumlu Hüseyin Uyar Bu sebeple Vakfımız tarafından 2 yıl önce Gönen Belediyesinden satın alınan Rüstem Mahallesi Göksu sokakta bulunan 749 m2 arsa üzerine 330 m2 yeni aş evi İnşaat projemiz Gönen Belediyesi tarafından inşaat ruhsatı onaylanmış olup bugün(20/04/2020) Pazartesi günü attık.

Hayırsever halkımızın destekleri ile en kısa zamanda yeni AŞ EVİMİZİ tamamlayıp ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı arzu ediyoruz. Yeni aşevi projemizin 1.katında modern aşevi mutfağı, erzak odası soğuk hava ve şoklama odaları ve yemekhane bulunmaktadır. 2. Katında ise 3 daire şeklinde KIZ ÖĞRENCİ KONUK EVİ olarak kullanılması planlanmaktadır. Hayra ve İlme Hizmet Vakfı sorumlusu Hüseyin Uyar temel atma törenine AKP Balıkesir Millet Vekili Yavuz Subaşı, Kaymakam Arslan Yurt, Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi,  Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz halk katıldı.  AHMET KAMİL ILGAZLI-GÖNEN



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı