Gönen Hem Dostluk Hem de Puan Kazanmak İçin Gidiyor

Gönen Hem Dostluk Hem de Puan Kazanmak İçin Gidiyor

Gönen Belediyespor, Körfez'e kazanmak için gidiyor.

Balıkesir Süper Amatör Lig ikinci hafta karşılaşmasında yarın saat 14.00’te Burhaniye Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak Gönen Belediyespor, Körfez’e kazanmak için gidiyor. Bu karşılaşma ile iki takım arasındaki buzların da erimesi bekleniyor.

İlk hafta Yeni Esnafspor’u deplasmanda 4-0’la geçen Gönen Belediyespor, hem deplasman galibiyetini hem de ligdeki galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıkacak. Yeşil beyazlı takımda eksik ve cezalı oyuncu bulunmazken,  iyileşen kaleci Yusuf ve genç oyuncular antrenmanlardaki performansları ile kadroyu zorluyorlar. Yarın saat 14.00’te başlayacak karşılaşma Burhaniye İlçe Stadı’nda oynanacak. Maç öncesinde teknik heyet ve oyuncuların kafasında bu önemli deplasmandan puanla dönmek var. İlk hedef galibiyet ama takımda yenemiyorsan da yenilme anlayışı da hâkim.

Bu iyi bir fırsat

İki takım arasında en son 2011-2012 sezonunda Burhaniye’de oynanan ve Gönen Belediyespor’un 2-1 kazandığı karşılaşma sonrasında olaylar çıkmıştı. Sahaya giren Burhaniye Belediyespor taraftarları hem Gönen Belediyespor oyuncularına hem de taraftarlarına saldırı da bulunmuştu. Yaşanan olayların sorumlusu olarak da Gönen Belediyespor kaptanı Cihat gösterilmişti. Cihat maç öncesinde yaptığı açıklamada, her şeyin geride kaldığını belirterek, “O sezon Burhaniye’de bizim gibi şampiyonluk istiyordu. Her iki taraf oyuncularının da aşırı konsantrasyonu neticesinde maç oldukça sert geçmişti.  Maç içindeki kısa süreli tartışmalar olsa da son düdükle her şey orada kalmalıydı. Keşke yaşanmasaydı ama eminim her kes artık sağduyulu düşünüyor.  Ben maçın öncesinde, sahada  ve sonrasında dostluğun kazanacağını düşünüyorum” dedi. Şimdi amatör spor kamuoyu bu maçın sportmenlikle sonlanmasını ve iki takım arasındaki bu gerginliğin unutulmasını bekliyor.  



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu