Polisin silahını aldı

Polisin silahını aldı

Polise zor anlar yaşattı


Edinilen bilgilere göre; Gönen İlçesi Şehir Parkı yakınlarındaki Gönen Köprüsü çevresinde elindeki kuru sıkı tabanca ile havaya ateş eden O.B. olay yerine gelen Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerine 15 dakika direndiği ve kuru sıkı tabancasını teslim ettiği sırada belinde bulunan 12 Cm lik sustalı bıçak ile polislere saldırdığı ve bu esnada yere düşen bir memurun belinden silahını kapması ile beraber silahı kurduğu ve sağa sola saldırdığı, ifade edildi.

Olay yerine Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bir çok ekip sevk edilirken, polisin sakinleştirme çabalarına karşı çıkması sonucu çevrede korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Daha sonra ekiplerin sınırlı olan yetkileri dahilinde bir memur tarafından zorlukla sakinleştirilen zanlı O.B. etkisiz hale getirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği, adli gözetim altında tutulan zanlı O.B. Pazartesi günü mahkemeye sevk edileceği ve gasp ve çevreye verdiği zarardan dolayı yargılanacağı, ifade edildi.

Olay yerine toplanan meraklı Gönen halkının ne denli bir tehlike olduğunun farkında olmadan yaptıkları bu sorumsuz hareketleri, polis memurlarını zor durumda bıraktığı ifade edildi.




Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı