GÖNEN KAPLICALARI GENEL KURULU YAPILDI

GÖNEN KAPLICALARI GENEL KURULU YAPILDI

Gönen Kaplıcaları İşletmesi A.Ş' nin 60. Yıllık Olağan Genel Kurulu toplantısı Yıldız Otel Mavi Salonda gerçekleştirildi.

Gönen Kaplıcaları İşletmesi A.Ş' nin 60. Yıllık Olağan Genel Kurulu toplantısı Yıldız Otel Mavi Salonda gerçekleştirildi.

Toplantı; Saygı duruşu, gündem maddeleri ve mali tabloların okunması akabinde toplantı başkanlığının seçimi ile son buldu. Genel Kurula hitap eden Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Palaz, Geçmiş dönemlerden devir aldığımız borç yüküne ve pandemi sürecinde yaşadığımız mali sıkıntılara rağmen sektörümüzde kaliteli hizmet vermeye devam etmek için Kaplıcalar Aş ’nin yatırımlarına devam edeceğini söyledi.

Başkan Palaz,' 'Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte şehrimizin markasını sektöründe daha da yukarılara çıkarmak için çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza her şartta devam edeceğiz. Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisine alan Covid 19 salgını nedeniyle bitme noktasına gelen kaplıca sektöründe düşük müşteri oranlarımıza rağmen buradan ailesini geçindiren personelimizi mağdur etmemek için kapıya kilit vurmadık. Bir dünya markası olan şifalı suyumuz ve kaplıca otellerimiz Covid19 tedbirlerini tamamen uygulayarak müşterilerine en iyi sağlıklı hizmeti vermeye devam ediyor".Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına; İbrahim Palaz, Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Kaan Aktay, Yüksel Uyar, Ülkü Dönmez, Nesrin Osman, Vedat Erkoyuncu, Adnan Bakan seçildi. AHMET KAMİL ILGAZLI-GÖNEN



Anahtar Kelimeler: GÖNEN KAPLICALARI GENEL KURULU YAPILDI
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli