Gönen Karşıyakaspor geleceğe güvenle bakıyor

Gönen Karşıyakaspor geleceğe güvenle bakıyor

Gönen`in yeni ekibi Karşıyakaspor bir taraftan tesisleşirken, diğer taraftan törenle yaz okulunu açtı.

Karşıyakaspor, temeli sağlam atıyor.

 Ahmet Kamil ILGAZLI    MANŞET-GÖNEN

Gönen`in Karşıyaka mahallesinin futbol temsilcisi Karşıyaka spor yeni kurulmuş bir kulüp olmasına rağmen adını duyurdu, hem de bugüne kadar spor yaptıklarını sanan bir çok kulübe örnek oldu.

Futbol` da yeni bir soluk yaratan Karşıyaka spor yaz okulu geçtiğimiz hafta bu sezon altyapıya yönelik futbol okulu açtı. Karşıyaka Sportif direktörü Mehmet Kulaksız yaptığı açıklamada bu yaz futbol okuluna 2001, 2002 ve 2003 doğumlu futbol tutkusu öne çıkan gençleri aldıklarını vurgulayarak uygulayacakları çalışma programı sonrası başarı gösteren oyunculara lisans çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

Kulaksız; Bu bizim ön koşulumuz, daha sonra uygulamaya başlayacağımız yöntemlerle gençlerimizin gizli kalmış yeteneklerini öne çıkartma çabamız olacaktır. Hiç kimse doğarken yetenekli doğmuyor, bizim görevimiz gençlerimizin bu farklılıklarını öne çıkartarak futbol dünyamızın geleceğini teminat altına alacak yeni isimler yaratmaktır.`` Dedi.

Karşıyaka spor teknik patronu Mehmet Kulaksız geçmiş tecrübelerine dayanarak velilere de seslenip takım ruhu içinde futbol` u tutku yapan gençlerin derslerinde de başarılı olduğunu vurgulayarak, sezon sonunda yaz okulları arası futbol turnuvası ile yetenek sınaması yapmayı düşündüklerini, bu turnuvanın gençlere takım ruhu aşılayacağını söyledi.

 

 

 



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli