Gönen Kaymakamına Güreşçilerden plaket

Gönen Kaymakamına Güreşçilerden plaket

Gönen Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaman İnanç, kulüplerine verdiği destekten dolayı Kaymakam Hüseyin Parlak'a Teşekkür Plaketi verdi





Gönen
Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaman İnanç, kulüplerine verdiği değer ve destekten ötürü Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak'a bir plaket takdim ederek hem güreş severler hem de güreşçiler adına teşekkürlerini iletti.


Kulüp başkanı Yaman inanç kısa bir süre önce antrenmanlarını ziyaret ederek güreşçilerle sohbet edip onların dertlerini dinleyen ve çözüm için maddi destek sağlayan Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretinde kaymakam Hüseyin Parlak'a kulüplerine göstermiş olduğu yakınlık ve sağlamış olduğu destekten ötürü duydukları memnuniyeti dile getiren Yaman İnanç, kısa süren ziyaret sonunda ilçe kaymakamı Hüseyin Parlak'a takdim ettiği bir plaketle teşekkürlerini iletti. Kaymakam Hüseyin Parlak ise gerçekleştirilen bu davranış karşısında mutlu olduğunu ifade ederek, Bizleri asıl mutlu eden var olan sorunların çözüme kavuşmasıdır. Böyle olduğunda sorunlarla yorulan ve gerilen yüzlerin yerine gülen yüzler görmek bizleri daha da mutlu ediyor. İnşallah güreşçilerimiz bu moralle katıldıkları turnuva ve şampiyonalarda elde edecekleri derecelerle ilçemizin adını en üstlerde söyletirler” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli