Gönen Kaymakamından E.Kefalet ziyareti

Gönen Kaymakamından E.Kefalet ziyareti

Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifine Ziyaret etti.

Gönen Kaymakam Hüseyin Parlak, geçekleştirdiği ziyaret programında kentin önemli sivil toplum kuruluşlarından “Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi” ni ziyaret etti.

Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalama tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Kaymakam Hüseyin Parlak, hizmet binasını beğendiğini ifade ettikten ve hizmete kazandırılmasında emeği geçenleri kutladıktan sonra sosyal tesis alanlarını inceleyerek faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Yönetim ve işlemler katına çıkıldığında Kooperatif yönetimini tam kadro karşısında gören Kaymakam Hüseyin Parlak ziyarette hazır bulunan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hazım Demirhan, Gönen Halk Bankasının sevilen ve sayılan emekli müdürü Yalçın Karataş ile yeni müdür Gazi İbili ile de bir buluşma gerçekleştirmiş oldu.

Kooperatifin iş ve işlemleri ile esnafımıza ve üyeleri dönük faaliyetlerini Başkan Hasan Yalama ’dan dinleyen Kaymakam Hüseyin Parlak, işlerinin takibi için gelmiş olan üyelerden biri ile de uzun uzun sohbet etti.

Personel ile de karşılıklı diyalogda bulunan Kaymakam Hüseyin Parlak buluşmada hazır bulunan yönetim kurulu üyeleri, bankacılar ve Tarım Müdürü ile Gönen, esnaf, ticari hayatımız ve etkileri üzerine bir dizi değerlendirmelerde ve fikir alışverişinde bulunduktan sonra bir saati aşan ziyaret son buldu.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli