Gönen Kaymakamından ulvi davranış

Gönen Kaymakamından ulvi davranış

Gönenlilerin dayanışmasına, Kaymakam el verdi, Gönenli Dursun Çamoğlu'nun başını sokacak evi oldu

Gönen’de yaşayan özel konumlu Dursun Çamoğlu ve kardeşi için başlatılan imeceye destek veren Kaymakam Arslan Yurt dayalı döşeli konut’un anahtarını teslim etti.

Yardımlaşmaya müdahil olan Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, son derece örnek bir davranış olarak gördüğü yardımlaşmayı sosyal yardımlaşma vakfından da destekledi.

Kaymakam Yurt bizzat Taha Emlak Gayrimenkul sahipleri Ahmet Aydemir ve Alim Yetkin ile yaptığı pazarlık sonucu Dursun Çamoğlu dayalı döşeli eve sahip oldu.

Sosyal aktiviteleri ile Gönen’de gönüllere dokunan ilçe Kaymakamı Arslan Yurt gerek böylesine ulvi bir dayanışmayı başlatan hayırsever Gönenlilere, gerekse konutun uygun şartlarda edinilmesine vesile olan Taha Emlak sahipleri Ahmet Aydemir ve Alim Yetkin’e teşekkür ederken, “Dinimiz bize komşusu aç iken tok yatan bizden değildir. Diye buyurmuştur. Bugün ilçemizde yaşayan ve özel konumu dolayısı ile çevresinin desteğine ihtiyacı olan Dursun Çamoğlu’na gereken dayanışma gerçekleştirilip başını sokacağı ev sahibi yapılmıştır. Destek ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kimsesizliğin girdabında çaresizliğine destek olunarak yüzü gülen Dursun Çamoğlu ise yapılanlara hala inanamadığını, artık kendisinin de kafasını sokacak bir evi olmasında katkısı başta Kaymakam Arslan Yurt olmak üzere herkese minnet ve saygılarını sundu.



Anahtar Kelimeler: Gönen Kaymakamından davranış
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı