Gönen Lidere takoz koydu 1-1

Gönen Lidere takoz koydu 1-1

Bal ligin 5x5 lik lideri Bozcaada ilk fireni Gönen`den yedi.



Gönen`e Bozcaada Rüzgârı sökmedi 1-1


Gönen`de  motokros yarışları olmasına rağmen stadın dolu olduğu maçı B.A.S.K.F.Başkanı Metin Mengüç tribünden seyretti.

Seyirciler arasında Komedi Dükkânı isimli televizyon programının piyanisti Özer Atik de vardı. Maç Emin ve Yoldaş'ın karşılıklı golleriyle 1-1 sonuçlandı.
Gönen taraftarları her iki takımı da alkışlayarak centilmence bir davranışa imza attılar.
Maç öncesinde kazada hayatını kaybeden futbolcular ve şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunuldu tribünlerden hep bir ağızdan istiklal marşı okundu.


Baştan sona heyecan fırtınası şeklinde geçen maçta ev sahibi ekip beraberlik alışkanlığını sürdürürken, konuk ekip lider Bozcaada ilk puanlarını Gönen'de kaybetti.
Gönen maçta üstün olan ve öne geçen taraf olmasına rağmen üstünlüğünü koruyamayarak sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Ev sahibi ekipte Sonat muhteşem bir maç çıkartırken, ilk kez forma giyen Çağlar'da ortada bir performans sergiledi.

Emre Gülle ise etkili çıkışlarda bulundu. Cem ilk kez bir maçta görev almazken, Sertaç'ın kadroda olmayışından Mustafa sahaya takımının başında kaptan çıktı. 

İlk on dakikası orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçtaki ilk tehlikeli atak ev sahibi adına gelişti. 14'te sağ kanattan iyi organize olan Sonat ve Emre Gülle işbirliğinde Sonat'ın ortasında Sinan kale alanı içinde kafayı vurdu top kalecide kaldı.
Karşılaşmanın 30. Dakikasında konuk ekip tehlikeli geldi. Bu dakikada Batuhan sağdan ortaladı kaleci Bilge'nin müdahale edemediği topa Yoldaş da kafayı vuramayınca top auta gitti. 40'da ilk sarı kart ev sahibi ekipten Ersin'e çıktı. İlk yarının son 5 dakikasında Bozcaadaspor kalesinde ablukaya alan ev sahibi ekipte kanat oyuncuları topu ceza sahasındaki oyuncularla buluşturamayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi ekip baskısına kaldırğo yerden devam etti. 55'te günün en başarılı ismi Sonat Emin'i harika kaçırdı Emin ceza sahasına girdi Gökhan'ın müdahalesi ile yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi. Bozcaada'da Gökhan ve Serkan bu pozisyonda sarı kart gördüler. Atışı kullanan Emin teknik bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

63'te Emin sarı kart gördü. 64'te Gönen adına soldan yapılan ortada karambolde seken top direkten döndü, Gönen ikinci golden oldu. 67'de ev sahibinden Ersin uzaktan şut denedi defanstan seken top kornere gitti. Konuk ekip maçın ilk oyuncu değişikliğini 69'te Harun ile Muharrem arasında yaptı.
70'de ev sahibi ekipten Çağlar 71'de konuk ekipten Hakan sarı kart gördüler.
72'de Mustafa'yla yüzde yüz golü kaçıran Gönen 1 dakika sonra kalesinde golü gördü. Sağ kanattan etkili gelen Yoldaş kale alanı içindeki Yasin'i topla buluşturdu bu oyuncu topa dokunarak beraberlik golünü kaydetti. Golden sonra ev sahibi ekipte Sinan yerini Oğuzhan'a bıraktı. Bu değişikliğin ardından konuk ekipte Erdal-Mehmetcan değişikliği yapıldı.

78'de Gönen'de Emre Gülle- Candaş değişikliğine gidildi. Son 10 dakikada takımlar orta sahaları kolay geçmeye başladılar. Top bir Gönen bir Bozcaada kalesine geldi. Daha net pozisyonlar bulan ev sahibi üstünlük sayısını bir türlü bulamadı. Bu dakikalar içinde Bozcaada savunmasında Gökhan sarı kart gördü. 3 dakika uzatma oynanan maçta Bozcaada Yoldaş'ı oyundan alıp Barış'ı sahaya sürdü.
Bu değişiklikten sonra son düdük çaldı ve maç 1-1 sona erdi. Gönen bu sonuçla 7. Maçında 5. Beraberliği elde ederken lider Bozcaada ilk puanlarını kaybetti. Maç sonu tribünler her iki takımıda alkışlarla sahadan uğurladılar.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli