Gönen Lideri Ağırlıyor,

Gönen Lideri Ağırlıyor,

Süper Lig ekibi Gönen Belediyespor sahasında lig lideri Altınova Belediyespor'u konuk edecek.

Süper Lig ekibi Gönen Belediyespor  sahasında lig lideri Altınova Belediyespor’u konuk edecek.

Nail Gönenli Şehir Stadı’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. 1. Küme’nin şampiyonluk adayı Tayfunspor ise Bandırma deplasmanında Sanayispor’la karşılaşacak. Bu mücadelenin başlama saati 12.30.

Süper Lig’de  sahasında lig lideri Altınova Belediyespor’u konuk edecek Gönen Belediyespor, bu maçtan mutlak puan almak zorunda.  Zirve ile arasında 3 puan bulunan yeşil beyazlılar, aradaki puan farkının açılmaması için rakibini Gönen’den eli boş göndermek istiyor.  Hafta içinde oldukça sıkı çalışan oyuncular bugün yapacakları bir ter idmanı ile maçın hazırlıklarını tamamlamış olacaklar. Bu maçta Köşe 10 grubu da tekrar tribündeki yerlerini alarak takımlarına destek verecekler. Maçın başlama saati 14.00.

Tayfun Sanayide Esmek İstiyor

Tayfunspor   Sanayispor’la çok önemli bir maça çıkıyor. Kümede şampiyonluk kovalayan sarı laciverliler bu maçtan galip ayrılmaları durumunda zirve takibini sürdürecek. Hatta galibiyet halinde diğer maçların skorlarına göre liderlik şansı bulunan Tayfunspor, maçı kaybetmesi durumunda puan sıralamasında iki puan farkla önünde bulunduğu rakibinin altına düşecek. Bunun bilincinde olan futbolcular, Sanayispor’dan puan almak için sahaya çıkacaklar. Maç saat 12.30’da başlayacak.  

 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli