Gönen M. U. A. Lisesinden Muhteşem gece

Gönen M. U. A. Lisesinden Muhteşem gece

Gönen Mustafa Uşdu Anadolu Lisesinden Dayanışma Gecesinde velilerle buluştu

Hüseyin EFE/ GÖNEN

Gönen Mustafa Uşdu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri Huzur Restoran ta düzenledikleri kaynaşma gecesinde bir araya geldiler.

 Sürdürdükleri görevin hakkını vermek adına gecesini gündüzüne katan Okul Aile Birliği Başkanı Suna KIĞILCIM, Başkan Yardımcısı Seyhan ÇIĞIR ile ekibi Gönen Huzur Restoranda düzenledikleri kaynaşma gecesinde bir araya gelerek, gönüllerince eğlendiler.

Katılımın oldukça yüksek olduğu gecenin başlangıcında bir konuşma yapan Gönen Mustafa Uşdu Anadolu Lisesi’nin göreve yeni başlayan müdürü Çetin KEREN; "Biz Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz, İdarecilerimiz, Velilerimiz ve Okul Aile Birliği ile büyük bir aileyiz. Sorumluluğumuzun bilincinde yaptığımız çalışmalarımız ile her geçen gün büyümekteyiz. Bir araya gelmek adına düzenlenen bu gecede Okul Aile Birliğimiz ve Velilerimiz ile bir araya gelerek, stres atmak ve motive olmak istedik. Başta bizlere her türlü imkânlarını esirgemeyen aramızda bulunan Merhum İşadamı Mustafa UŞDU`nun eşi Makbule UŞDU Hanım efendiye Okul Aile Birliğine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

 Baştan sona renkli ve keyifli geçen geceye Piyanist Kenan, Grup ABES ve Sanatçı Mehtap`ın birbirinden güzel parçaları ile renk kattılar. 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu