Gönen Parkı sil baştan

Gönen Parkı sil baştan

Gönen Parkı yeniden elden geçiriliyor






.                                                               Önder  BALIKÇI/ Gönen

Gönen'deki Vali Hüseyin Öğütcen Kent Parkı, yeniden düzenleniyor. Buna bağlı olarak parkın alt yapısı da tamamen değişiyor.


Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, 1960 yılından bu yana parkta ciddi hiçbir bakım ve yenileme yapılmadığını vurgularken, şu bilgiyi verdi:

Parkımızın öncelikle alt yapısını değiştireceğiz. Daha sonra ise şu anda yıktığımız kafeteryaları ve çay bahçelerini, ara yolları yeniden yapacağız. Böylece kısa süre içinde parkımızı, Gönen'imize yakışır duruma getireceğiz.”

Bilhassa bahar ve yaz aylarında Gönenlilerin yanı sıra ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelenler tarafından da büyük ilgi gören Vali Hüseyin Öğütcen Kent Parkı'nın hemen yanında ise dünyaca ünlü Gönen Kaplıcaları yer alıyor.









İrfan Aydinoğlu
5.04.2012 14:18:23
Alt yapı çalışması bahane, yapılan iş şahane(!) Ağaçların kökleri bile hasar görmüş. Sonunda geçmişe ait tüm izleri yok etmeyi başarmışlar. Türkiye` de Gönen Şehir Parkı bir markaydı. Gönen`in parkı ismi ile özdeşleşmişti. Bundan sonra Gönen Parkı` nı ancak kartpostallardan görebilirsiniz artık. İnsanların hatıralarını silmeye kimin ne hakkı olabilir ki? Başka ne diyebilirim ki? Sözün bittiği yer.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı