Gönen, Sındırgı deplasmanında

Gönen, Sındırgı deplasmanında

Yeşil Beyazlı ekipte Deplasman parolası ``Üç puan``

Süper Lig’in 8. haftasında yarın saat 14.00’te deplasmanda Sındırgı Belediyespor ile karşılaşacak Gönen Belediyesporlu oyuncular bu maçın hazırlıklarını antrenör Engin Yıldırım yönetiminde tamamladılar. Takım bu önemli maç için bugün Balıkesir’e hareket edecek.  

Süper Lig’de ikinci sırada bulunan Gönen Belediyespor, önemli haftada Sındırgı deplasmanına çıkıyor. Hayli ilginç sonuçların yaşandığı bu iki takımın mücadelelerinden hangi soncun çıkacağı merakla bekleniyor. Yenemiyorsan yenilme anlayışı ile mücadele edecek yeşil beyazlı oyuncular, deplasmanlarda başarılı sonuçlara imza atıyorlar. “Şampiyon olmak istiyorsak her takımdan puan almalıyız” diyen teknik sorumlu Engin Yıldırım, oyuncularının performansına güveniyor. Son haftalarda kazanma arzusunu maçın geneline yayarak oynayan oyuncularının bu önemli deplasmanda zoru başarabileceklerini söyledi. Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Yeşil beyazlı oyuncuların kart karneleri de oldukça iyi. Geride kalan 7 haftada hiç kırmızı kart görmeyen Gönenli futbolcuların yalnızca 4 sarı kartı bulunuyor.

   

 



mustafa türkay
15.11.2013 20:07:47
bu takım geçen sezon bu hocayla kümede kalırdı. geçen sezon iş bilmez yönetimi belediyeyi büyük zarara uğrattılar. AYVALIKGÜCÜ Gönenin harcadığı yarı paraya şampiyon oldu. bu sezon ben GÖNEN BELEDİYESPORun şampiyon olacağına inanıyorum ve başarılar diliyorum.

  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı