Gönen son dakikada puan bıraktı 1-1

Gönen son dakikada puan bıraktı 1-1

Gönen Belediyespor Merinos karşısında 89.dakika golü ile galibiyeti kaybetti 1-1





Gönen
Belediyespor evinde konuk ettiği Merinos karşısında penaltı golü ile yakaladığı galibiyeti kalesinde gördüğü 89.dakika golü ile kaybetti. 1-1



90 dakika boyunca çok yüksek tempoda ve futbol adına müthiş bir oyun güzelliği barındıran maçın ikinci yarısında rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Gönen,  77'de penaltıdan Cem'le öne geçmeyi başardı.  

Karşılaşmanın son dakikasında Ender kale alanı içinde çok rahat bir pozisyonda maça beraberliği getiren golü kaydetti. Uzatmaların ilk dakikasında Emrah, ev sahibi adına zoru başararak kale alanı içinde bomboş durumda kaleciyle karşı karşıya pozisyonu autla sonuçlandırdı. Maçın 81. dakikasında sarı kart gören Mennan 1 dakika sonra bir sarı kart daha görerek oyun dışı kaldı. Candaş son dakikalarda sakatlanınca oyuna dönemedi ve Gönen maçı 9 kişi tamamladı.


Maçtan dakikalar

Maçın ilk tehlikeli atağını konuk Merinos yakaladı. 10. dakikada Metehan uygun pozisyonda sert vurdu kaleci Bilge'de kaldı. 66'da oyuna sonradan giren Ahmet Cem'i kaleciyle karşı karşıya bırakan çok güzel bir pas verdi ancak Cem'in vuruşu üstten auta gitti. 75'te Merinos'tan Levent sol çaprazda çok tehlikeli bir pozisyonda çerçeveyi bulamadı. 77'de Candaş soldan pozisyonu zorlayarak ceza sahasına girdi yaptığı ortayı Cengiz elle kesince Gönen penaltı kazandı. Atışı kullanan Cem topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 89'da Ender Gönen kale alanı içinde adam paylaşımından çok iyi kaçarak boşa çıktı topla buluştu ve tek vuruşla maça beraberliği getirdi 1-1. Son dakikada gelen golün şokunu hemen üzerinden atan Gönen, +1 oynanırken akıl almaz bir gol kaçırdı. Bu dakikada Sonat sağdan topu getirdi, Candaş'ı gördü Candaş kale alanı içindeki bomboş durumda bulunan Emrah'ı topla buluşturdu ancak bu oyuncu inanılmaz şekilde kötü vurarak net pozisyonu autla sonuçlandırdı. Geri kalan bölümde gol olmayınca ilk maçta olduğu gibi taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldılar.

Aynı Film

İki takımın sezonun ilk yarısında Bursa'da karşı karşıya geldiği maçta Gönen maçta öne geçmiş ancak son dakikada kornerden kalesinde golü görünce beraberliğe razı olmak zorunda kalmıştı.







bre bree
7.04.2013 20:57:49
yılların gönen belediyesporu yakışıyormu size bu durumlara düşmek yazık yazık

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli