Gönen S.S. Küçük Sanayi Kooperatifine aday çıktı.

Gönen S.S. Küçük Sanayi Kooperatifine aday çıktı.

Gönen`de, ay sonunda yapılacak seçim için Sabri Gezer şimdiden adaylık açıklamasında bulundu.




GEZER; ``DAHA YAŞANIR BİR SANAYİ İÇİN VARIM``


S.S.Gönen Küçük Sanayi Kooperatif Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı.

Sabri GEZER; 29 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 12.00 da yapılacak 2013 Yılı olağan genel kurulda önümüzdeki dönemde görev alabilmek ve projelerini hayata geçirmek için aday olduğunu açıkladı.

34 Yıldır sanayide çalışan uzun yıllar demir doğrama işinle meşgul olan ve ardından pimapen imalatına başlıyan, 23 yıldır kendi işini yapmakta olan Sabri GEZER; 1986 yılında kurulan S.S.Gönen Küçük Sanayi Kooperatifinde 2003-2008 döneminde ikinci başkan olarak görev aldım. Tecrübemle ve yeni projelerimle bu göreve talibim. Dedi.

Projeleri hakkında bilgi veren GEZER; 300 dönüme yakın bir araziye sahip olan S.S.Gönen Küçük Sanayi Kooperatifinde ilk olarak ikinci kısım olan ve 230 dükkandan oluşan inşaatı hayata geçirmek olacak. Ayrıca; yapacağımız çalışmalar ile sanayi esnafımızın dertelerine ortak omak istiyoruz. Bu çalışmaların en başında, sanayideki yolların bakımı, mevcut dükkanların etraflarını düzenlemek ve yeşillendirmek olacak. Ekonomik olarak zor durumda olan esnaf arkadaşlarımızın yardımına koşmak ve onların sorunlarına çözümler bulmak olacaktır. Dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı