Gönen taraftar takıma güveniyor

Gönen taraftar takıma güveniyor

Gönen Belediyespor`da taraftarlar oyuncuların bu maçı kazanacağına inanıyorlar.




Yarın Nail Gönenli Şehir Stadı'nda lider Bozcaadaspor'u konuk edecek
Gönen Belediyespor, maçtan 3 puanla ayrılıp zirveye yaklaşmak isterken, taraftarlar oyuncuların bu maçı kazanacağına inanıyorlar.

Dün yapılan çalışmada takımın moral olarak maça hazır olduğu gözlenirken, sakat ve cezalıların yerine forma giyecek olan oyuncuların takıma yapacağı katkı merak ediliyor.


Ligin 7. haftasında lideri ağırlayacak olan Gönen Belediyesporlu oyunculara taraftardan tam destek. Sosyal medya üzerinden maça davet etkinlikleri yapan taraftarlar, bu mecralarda yazdıkları yazılarla da oyunculara duydukları güveni ortaya koyuyorlar. Lider Bozcaadaspor karşısında yeşil beyazlı futbolcuların maçtan galip ayrılacaklarına inandıklarını belirten taraftarlar, karşılaşma boyunca da tribünlerden takımlarına destek tezahüratlarında bulunacaklarını belirtiyorlar.



Gönen-Bozcaada arasında yalnızca bir GOL” var


İki takımın şimdiye kadar yaptıkları karşılaşmalara bakıldığında lider Bozcaada ile 7. sıradaki Gönen arasında 8 puan farkın yalnızca 1 gol ile oluştuğu açıkça görülüyor. Bozcaada gol bulup üstünlüğünü koruyarak puanları toplarken, Gönen öne geçtiği maçlarda üstünlüğünü koruyamadığından dolayı puanları kaçırdı. Bu yönüyle bakıldığında Gönen'in gol sorunu sıralamadaki yerini belli ediyor. Eğer Bozcaada karşısında bu şanssızlığını kırıp gol veya goller bulursa Gönen Ligde Ben de Varım” diyecek.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli