Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarına hazırlanıyor

Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarına hazırlanıyor

Gönen'de 3. kez sektöre kapılarını açacak olan Tarım ve Hayvancılık Fuarı, bölgenin lideri olma özelliğini bu yıl da sürdürecek.




GÜNEY MARMARA'NIN EN İDDİALI TARIM FUARI YAKLAŞIYOR…


Gönen'de 3. kez düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı, bölgenin lideri olma özelliğini bu yıl da sürdürecek. Marmara Bölgesi'nin yanı sıra diğer bölgelerden de firmaların katılımı ile gerçekleşecek olan fuarın bu yıl yaklaşık 80 bin sektör mensubu tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

Gönen Semt ve Fuar Alanı'nda, 4 – 7 Nisan 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan fuarda, geçtiğimiz sene 125 seçkin firma yer almıştı. 284 marka meraklıları ile bir araya geldi.  Orion Fuarcılık tarafından, Marmara bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye'den yapılan ziyaretçi organizasyonlarıyla beraber toplam 68 bin kişi tarafından ziyaret edilen fuar, 2013 Yılında da katılımcı ve ziyaretçi sayısı ile bölgeye damgasını vurması bekleniyor.

Başta T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı olmak üzere, Gönen Kaymakamlığı, Gönen Belediyesi, Gönen İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gönen Ticaret Odası, Gönen Ziraat Odası, Gönen Ticaret Borsası, Balıkesir ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Kosgeb'in desteklediği fuar, bu sene de ticari potansiyeli yüksek bir fuar olarak ziyaretçilerine kapılarını aralıyor.

Gönen Fuarında Katılımcı profili olarak, Tarımsal Mekanizasyon, Traktörler ve Biçerdöverler, Tarım Makineleri  Yan Sanayi, Su ve Sulama Teknikleri, Gübre, Tohum, Fide, Fidan, Zirai İlaçlar, Hayvancılık,  Hayvansal Üretim Makineleri, Hayvancılık Ekipmanları, Yem Sektörü,  Ambalaj ve Ambalaj Ekipmanları, Kuruluş, Birlik, Dernek ve Sektörel Yayınlar yer alacak.



25.000 M2 Fuar Alanı

Gönen Belediyesi bünyesinde yer alan Gönen Fuar Alanı, 25 bin metrekare kapalı alana kurulmuş, her fuar için gerekli altyapıya sahip bir alandır. Alanda dolgu malzemesi olarak kullanılan ve yine aynı bölgede çıkarılan Yapağlı malzemesi, zeminin sağlam ve dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Alanın fiziksel koşullarının bu denli elverişli olmasının yanı sıra, gerçekleştirilen çift yönlü yol çalışması ile ulaşımın da kolaylıkla sağlanması Gönen Fuar Alanı'nın çok sayıda ziyaretçi tarafından gezilmesine olanak sağlamaktadır.



KOSGEB DESTEĞİ

Kosgeb üyesi iseniz, Orion Fuarcılık`ın 4 - 7 Nisan 2013 tarihlerinde Gönen`de düzenleyeceği 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı`na katılmanız halinde aşağıdaki limitler dahilinde Kosgeb Teşviğinden faydalanabilirsiniz.

Kosgeb; Gönen Tarım Fuarı için, her işletmeye 100 m2 alana kadar katılım desteği vermektedir. Kosgeb, Gönen Fuarı için toplam 3.734 m2 teşvik verecektir. 1. ve 2. Bölgelerden katılan kobiler için destek oranı % 50, 3.-4.-5. ve 6. bölgelerden katılan kobiler için destek oranı % 60`dır.

KOSGEB Desteklerinden yararlanmak isteyen Katılımcı firmalarımız; Kosgeb`in resmi internet sitesindeki sayfalarında yer alan katılım koşulları ve başvuru evrakları ile ilgili açıklayıcı bilgilere ulaşabilirler ya da isterseniz bulunduğunuz ilin Kosgeb İl Müdürlüğünü arayarak, destekten yararlanma koşulları hakkında bilgi alabilirsiniz.




ZİYARET SAATLERİ

Girişin ücretsiz olduğu 3. Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın resmi açılış töreni 4 Nisan 2013 Perşembe saat 11:00' de gerçekleştirilecek. 5 -6 Nisan tarihlerinde 10.00–19.00, 7 Nisan Pazar günü ise 10:00 – 17:00 saatleri arasında tüm sektör mensuplarının ziyaretine sunulacaktır.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false