Gönen Vefa dinlemedi 1-0

Gönen Vefa dinlemedi 1-0

Gönen Belediyespor haftalar sonra galibiyet serisine renk taşı Vefa`yı da ekledi.



Gönen Belediye spor
1 Vefa 0



Gönen Belediye spor`da  sezon başından itibaren süren talihsizliklerini üzerinden atmaya başladı.

İyi futbolunun karşılığını alamayan Gönen Belediyespor,  önceki hafta yendiği Ayvalıkgücü`nden sonra, bu hafta kendi saha ve taraftarı önünde Vefa sporu 1-0 yenmeyi başardı.

Arkasında 12.ci adam taraftarın etkin desteğini hisseden Gönen  Belediye spor 64 dak Hakan`ın golü ile Vefa yı  1- 0 mağlup ederek çok kıymetli 3 puan aldı.




Sarı Kartlar
Gönen: Mennan dk.30, Sinan dk.35, Ersin dk. 41, Salih dk.75.
Vefa: Alperen dk. 25
Kırmızı Kartlar: Dk.81 Ersin çift sarıdan kırmızı.(Gönen)
Değişiklikler
Gönen: Mustafa, (Emre Gülle) Dk.  21, Emre Karadağ, (Salih) dk. 66 İsa (Engin) dk.  84
Vefa: Niyazi (Sercan) dk.73, Serkan (Hakan) dk. 79. Bahtiyar (Salih) dk. 85.



İyi Yıllar Gönen  1-0

2012 yılının son iç saha maçında grubun zirve takipçisi Vefa'yı ağırlayan Gönen Belediyespor, son 9 dakikasını 10 kişi oynadığı karşılaşmayı 1-0 galip tamamlayarak taraftarlarına yeni yıl hediyesi verdi. Galibiyet golü 63. dakikada Hakan'ın ayağından geldi. Ev sahibi ekip çok uzun bir aradan sonra yol tarafındaki yedek kulübesini kullandı. 41'den sarısı bulunan Ersin 81'de kızardı.
Soğuk bir havada oynanan mücadeleye iki ekipte kontrollü başladı. Mustafa'nın erken sakatlığı teknik sorumlu Yüksel Öksüz'ü mecburi oyuncu değişikliğine götürdü. Cılız ataklarla birbirlerini yoklayan iki renkdaşın mücadelesinin ilk devresi golsüz sona erdi. İkinci yarıya daha istekli başlayan ev sahibi Gönen Belediyespor, sahaya çok iyi yayılarak rakibine boş alan bırakmadı. Özellikle orta alandan derinlemesine atılan toplarla etkili olan Gönen Belediyespor karşılaşmanın 63. dakikasında golü bir kanat organizasyonundan buldu. Bu dakikada Sinan sol açıkta kora kor bir mücadele sonucunda topu çok ısrarcı bir şekilde takip etti, 3 kişinin arasından topu Mennan'a kazandırdı, Mennan bekletmeden ceza alanı ön çizgisi üzerinden sağ ayak içiyle uzak kale direği dibine kalecinin uzanamayacağı köşeye sert şekilde gönderdi ve ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. Maçın sonlarına doğru iki ekipte tehlikeli pozisyonlar ürettiler. Bunlardan ev sahibi atağından golün sahibi Hakan kaleyi bir kez daha yokladı ancak kaleci Hakan topu son anda kornere çeldi. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde konuk ekip Vefa baskılı olmaya çalışsa da savunmanın çok iyi anlaşması sonucu ataklar kaleci Cihan'ın elinde eridi. 2 dakika uzatma oynanan maçın son düdüğü çaldığında Gönen Belediyespor diğer zirve yarışçılarından aldığı kritik puanlara bir yenisini daha ekledi. Yeşil beyazlılar maç sonunda galibiyeti kendilerini tribüne çağıran geçen iç saha maçında sistemleştikleri taraftarları ile birlikte kutladılar.  





amatör
30.12.2012 23:22:37
selamlar. süper amatör ligi tatil olduğu için bugun bir değişiklik yapayım dedim gönen` Gönen Bel.spor - Vefaspor maçına gittim. maç saat 13.30 da idi. Gönen bel-spor - Vefaspor maçı sonucu 1-0 olarak Gönen Bel.spor kazandı. Ama Gönen bel. çok kötü bir oyun sergiledi, tkm adam gibi 3 pas yapamıyor ve tesadüf sonucu 1 gol attı ve galib ayrıldı, şayet gönen bel. golu ilk yarı bulsaydı maçı kesin

amatör
30.12.2012 23:26:05
kesin Vefaspor maçı kazanırdı. Vefaspor derli toplu oynayan, basan koşan bir oyun sistemi vardı ve çok net 3-4 gol pozisyonu yakaladı. gönen bel.sporda bir tek sol bek oynayan Mennan göze çarpan oyuncu idi. maç bitti hesas maç maç bittikten sonra olaylar başladı. Gönen Bel.sporda 1-2 oyuncu soyunma odasına giden Vefasporlu oyunculara saldırdılar ve hele bir oyuncu vardı seyirciyi elle sahaya gelin

amatör
30.12.2012 23:29:52
sahaya gelin saldırın diye elle taraftara işarette bulundu. Hani olurya arenaya çıkan boğalar vardır, ne yapacağını bilmez o oyuncu arkadaşımız aynı o boğa gibidi. Maçın hakemleri ve gözlemci mutlaka raporlarına yazdılar. Bu olayladan sonra Gönen Bel.spor kesin ceza gelecektir,ama para cezası,tahminime göre para olmaz, ya seyircisi yada saha kapama cezası alacaktır. Bir oyuncu bir tkmım bir

amatör
30.12.2012 23:32:10
bir oyuncu bir tkmın , bir şehirin kaderiyle oynayamaz. hemen yönetim kurulu bu arkadaşa TEŞEKKÜR ETMEDEN hemen ilişkisini keseceksin ve nereli ise hemen yalnızca yol parasını verip, İYİ YILLAR DİYECEKSİN. Böyle oyuncuların Türk Futbolunda yeri yoktur.

semih sezen
31.12.2012 01:45:02
kardeşim neye göre yorum yapıosunuz haklısınız gönen 3 pas yapmadı vefa yaptı !!! zeminde pas yapmayı bırakk ayakta durmak zordu nerde ızledınız macı neye göre yorum yapıosunuz mücadele eden takım kazandı macdan snra istemeyen olaylar yasanmadı sadece kaleci bilge eski takımına biraz fazla hırs yapmıs olucakki kötü görüntüler ortaya cıktıı yazık yani ..

amatör
2.01.2013 01:10:52
siz bu mantıkla devam ederseniz tkm şampiyon olur. aaa bu arada birde maç sonunda olay varmı yokmu tff nin kararı belli edecektir.(yorum yapan semih sezen için)

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı