Gönen yenilgiden kurtulamadı

Gönen yenilgiden kurtulamadı

BAL ligi temsilcimiz Gönen Belediyespor ligin son karşılaşmasında saha ve seyircisi önünde Bigaspor`a 1-0 yenilerek hüzün yaşattı.



BAL
ligi temsilcimiz Gönen Belediyespor ligin son karşılaşmasında saha
ve seyircisi önünde Bigaspor`a 1-0 yenilerek hüzün yaşattı.

Bal liginde sezon bugün oynanan karşılaşmalarla son buldu. Kendi saha ve seyircisi önünde ilk 5. dakikada yediği penaltı golü ile karşılaşmayı ve sezonu mağlubiyetle noktalayan yeşil beyazlı ekip umutlarını 12 Mayıs`da Edremitspor ile oynayacağı Play Off karşılaşmasına bıraktı.

Statü gereği Ayvalık gücü nün Şampiyon olmasıyla birlikte BAL`da Erdek`ten sonra 2. bir takım vermemiz gerektiği için küme düşen Gönen Belesiyespor  ile Süper lig 2.cisi Edremit Belediyespor 12 Mayıs ta oynayacakları Play Off karşılaşmasında Bal daki 2. temsilcimizi belirleyecekler. 




tribün
5.05.2013 20:57:37
ne bu ya gönen belediyespor`un hali. önüne gelen ya yeniyor. engin yıldırım sağa sola saldırcağına ilk önce takımına bakacak, takım bugun tam kadro çıktı, bigaspor yedek ağırlıklı çıktı ve gene yenildiler. ayıptır ya , siyasetle takımın başına gelen engin yıldırımı bütün spor camiası gördü başarısızlığını. ligi gönen bel.spor sondan 3.cü bitirdi. tek kelime ile BİR SPOR FİYASKOSU OLDU . . .

Selim
8.05.2013 01:39:04
Sana katılıyorum arkadaşım engin hocayla bu iş yürümez taşıma suylada değirmen dönmez adı gönen spor ama bence yabancılar topluluğu

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı