Gönen Yenişehir`de hakeme yenildi

Gönen Yenişehir`de hakeme yenildi

Hakem engelini aşamayan yeşil beyazlı ekip 2-1 yenildi




Bölgesel
Amatör Lig'in 12. haftasında Bursa deplasmanında karşılaştığı rakibi Yenişehir'e  2-1 mağlup olan Gönen'de maçın hakemine tepkiler sürüyor.


Maçın 41. dakikasında Cem'in golüyle 1-0 öne geçen yeşil beyazlılar, 54'de Şakir ve 70'de İlyas'ın gollerine mani olmayınca mücadeleden 2-1 yenilgiyle ayrılmışlardı. Bursa'da yayın yapan yerel gazeteler ise maçın hakemlerine 10 üzerinden 8 vererek sarı lacivertli takıma maç içinde yapmış oldukları yardımları karşılıksız bırakmadılar.

Bursa'da çok kötü bir yönetim göstererek maçın sonucuna etki eden karşılaşmanın orta hakemi Niyazi Tokcan, ligde 3. maçını yönetti. Oldukça tecrübesiz bir hakem olan Tokcan, ev sahibi takımın oyuncu ve taraftarlarının yanı sıra, kenar yönetiminin de baskısını kaldıramadı ve verdiği kararlarla tutarsız bir yönetim sergiledi. Gönen Belediyespor'un önemli ataklarını anlaşılması güç düdüklerle sürekli durduran Burdur bölgesi hakemi Niyazi Tokcan, ev sahibi ekibe avantaj kazandıracak kararlara imza attı. Maç sonrasında hakeme tepkisini dile getiren Gönen Belediyesporlu oyuncular ve teknik heyet tecrübesiz hakemlerin maç sonuçlarına etki eden kararlar vermesinin emek hırsızlığı olduğuna değindiler.

BAL Staj Yeri Değil”

Maç sonunda hakeme tepkisini dile getiren Gönen Belediyespor antrenörü Yüksel Öksüz, yenilgiyi yalnızca karşılaşmanın hakemine bağlamadıklarını ancak, orta hakemin karar ve davranışlarında sürekli bir tutarsızlık içinde olduğunu söyledi. Öksüz, Bölgesel Amatör Lig staj yeri gibi görülmeye devam ettiği sürece bu ligde takımların emekleri harcanmaya devam edecek. Bu durumdan bugün biz şikâyetçi isek yarın bir başka takım aynı duruma düşebilir” dedi. Yüksel Öksüz, bu ligde mücadele eden takımların önemli bütçeler yaptığını belirterek, Onca para harcanıyor, onca çalışmalar yapılıyor, ama bir bakıyorsunuz hiç hak etmediğiniz şekilde maç ve puan kayıpları yaşıyorsunuz. Bir takım mağlup olabilir ama bunu başaracak rakip takım oyuncularıdır. Hakem maçın sonucunu etkilememeli. Hakem öyle bir maç yönetmeli ki verdiği kararlara kenar yönetimler de oyuncular da saygı göstermeli. Biz her şeye rağmen zor bir süreçten geçtiğimize inanıyoruz ve bu süreci de atlatacağız” dedi.








amatör
24.12.2012 19:51:21
yenildimi hakemler suçlu kazanınca takım kazandı . bu laflar artık eskide kaldı, artık hakemide yeneceksin , hakem kötü ise . gönen belediyespor oynadığı 12 maçta 6 beraberlik 4 mağlubiye almış ve malesef 2 galibiyet almış . bu olumsuz 10 maçta devamlı hakem hatalarımı oldu, tkm kötü olunca bir sebeb bulunur. yüksel hoca sen gönen belediyespor için yetersiz kalıyorsu

hakan
7.01.2013 11:25:08
Hep aynı laflar...Hakem hakkında hiç konuşmam ama diye başlar sonrası malum.Sen gol attın da hakem mi vermedi hoca?Yenilince hemen taraftarın önüne hakemi at.Evet BAL staj yeri değil senin gibi stajyer hocaların bu ligde olmaması lazım.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli