Gönen-Ayvalık 2 sezon sonra yeniden karşı karşıya

Gönen-Ayvalık 2 sezon sonra yeniden karşı karşıya

Gönen Belediyespor lider Ayvalıkgücü'nü durdurmanın hesaplarını yaparken, tribünlerde de iki takım taraftarları arasında dostluk rüzgârların esmesi bekleniyor.



Gönen
Belediyespor hafta sonu Nail Gönenli Şehir Stadı'nda ağırlayacağı Ayvalıkgücü Belediyespor'la 2 sezon aradan sonra ilk kez karşı karşıya gelecek.

Yeşil beyazlılar lig lideriyken karşılaştığı Bozcaada'nın serisini bozmuş ve Bozcaada Gönen maçından sonra galibiyet yüzü görmemişti.

Yeşil beyazlı takım şimdiki lider Ayvalıkgücü'nü de durdurmanın hesaplarını yaparken, tribünlerde de iki takım taraftarları arasında dostluk rüzgârları esmesi bekleniyor.


Gönen Belediyespor 16 Aralık Pazar günü sahasında lider Ayvalıkgücü Belediyespor'la karşılaşacak. Ligdeki kötü gidişe son vermek isteyen yeşil beyazlı takımın teknik sorumlusu Yüksel Öksüz lider karşısında galip gelmenin hesaplarını yaparken, oyuncularından kendilerine güvenmelerini istedi. 2 sezon aradan sonra karşılaşacak 2 ekibin taraftarları da tribünlerde dostluk gösterileri sergileyecekler. Ezeli rakip olan takımların taraftarları arasında sıkı bir dostluk bulunuyor. Bu yüzden taraftarların pazar günkü maçı kol kola seyretmeleri bekleniyor.

Gönen Lider Sever

Ligde istediği sonuçları elde edememesine rağmen sahaya koyduğu mücadele ile adından bahsettiren Gönen Belediyesporlu oyuncular pazar günkü mücadeleden galip geleceklerine inanıyorlar. Ligin 7. haftasında karşılaştığı lig lideri Bozcaada karşısında galibiyeti son dakikalarda kalesinde gördüğü golle elinden kaçıran yeşil beyazlılar, yine de 5 maçta 5 galibiyeti bulunan liderden ilk puan alan takım olmuştu. Bozcaada ise bu beraberlikten sonra galibiyet yüzü görememiş ve arka arkaya yaşadığı puan kayıpları ile liderlikten olmuştu. Gönen şimdi de lig lideri Ayvalıkgücü karşısında bu başarısını tekrarlamak hatta galibiyetle taçlandırmak istiyor. Tribünlerdeki dostluk gösterisinin yanında sahada müthiş bir mücadele futbolseverleri bekliyor. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı