Gönen´de cinayet

Gönen´de cinayet

Gönen´de yaşanan tartışma cinayetle sonuçlandı.

 

Gönen´ de meydana gelen tartışma olayında bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Reşadiye Mahallesi 55 sokak no 17 de ikamet eden Evli ve 1 çocuk babası Bayram Gülcenbay (42)  ile aynı mahalle no 54 de ikamet eden evli 1 çocuk babası Necati Özkaraağaç (27) daha önceden aralarında geçen bir olaydan dolayı meydana gelen tartışma kanlı bitti.

Necati Özkaraağaç,  aleyhinde şikâyetçi olduğu gerekçesi ile saat 15.00 sıralarında Bayram Gülcenbay (42) nin Akçaali mahallesi, Karatan iş merkezinde bulunan bıçakçı dükkâna gitti.

Necati Özkaraağaç aleyhinde davacı olduğu gerekçesi ile tartışmaya girdiği Bayram Gülcenbay´ı eline geçirdiği bıçak darbelerine hedef tahtasına çevirdi.

Necati Özkaraağaç´ın eline geçirdiği bıçağa hedef olan Bayram Gülcenbay aldığı bıçak darbeleri ne engel olamayınca beklenen son çabuk geldi.

Çevreden yetişenlerin yardımı ile Gönen Devlet Hastanesine kaldırılan Bayram Gülcenbay tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı.

Bayram Güncenbay aşırı kan kaybından vefat ederken, Gönen polisi cinayet ile ilgili olarak zanlı Necati Özkaraağaç´ı yakalayarak gözaltına aldı.

/resimler/2016-7/5/1530361241836.jpg



Anahtar Kelimeler: Gönen cinayet
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı