Gönen'de 10 Ocak kutlaması

Gönen

KAYMAKAM DR. ARSLAN YURT, BASIN MENSUPLARIYLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Temel Kılıç ve İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçemizde görev yapan basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi. 

Basın mensupları onuruna Gönen Tokyay Bahçe’de verilen öğle yemeğine, Anadolu Ajansı Gönen Temsilcisi Rıdvan Tandoğan, İhlas Haber Ajansı Gönen Temsilcisi ve Gönen Gürses Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Efe, Demirören Haber Ajansı Gönen Temsilcisi Ahmet Kamil Ilgazlı, Gönen Postası Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Rahmi Çakmak, Yeni Gündem Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Güler Kavak, ve Gönen TV  Sosyal Medya Ajansı Sahibi Kudret Şenel ile Velhasıl Gazetesi Gönen Temsilcisi Birol Kayış koparan katıldı.

Yemekte, basın mensuplarının gününü kutlayan Kaymakam Yurt, yürütülen hizmetler hakkında kamuoyunu bilgilendirme görevi bulunan gazetecilerin ilçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişiminde önemli rol oynadığını ifade ederek büyük bir özveriyle görevini ifa eden basın mensuplarımıza teşekkür etti.   

İlçemizin genel durumu ve sorunları hakkında basın mensupları ile sohbet eden ve bilgilendirmelerde bulunan İlçe Kaymakamımız, başta fakülte binası ile yeni hükümet konağı binasının yapımı olmak üzere ilçemizi ileriye taşıyacak çalışmalarla ilgili olarak kamuoyunun bilgilendirilmesi anlamında basın mensuplarımıza önemli görevler düştüğünü ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Gönen' kutlaması
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false