Gönen'de 19 Eylül Gaziler günü

Gönen

Gönen'de 19 Eylül Gaziler günü törenle kutlandı. Törene Şehit ve Gazi aileleri yanı sıra vatandaşlar katıldı

Gönen’ de 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı Cumhuriyet meydanında gerçekleşti.

Törene Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, kurum amirleri, Gaziler, aileleri ve vatandaşlar katıldı. 

Atatürk anıtına Kaymakam Dr. Arslan Yurt, Garnizon Komutanı Hava Ulaştırma. Albay Alaaddin Özdemir, Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gönen Şubesi başkanı Mehmet Özen'in çelenklerini sunmaları ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.  

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gönen Şubesi Başkanı Mehmet Özen’in günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapmasının ardından çelenk sunma töreni sona erdi.  

Tören sonrasında Dr. Kaymakam Arslan Yurt,  Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ve protokol üyeleri tarafından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gönen Şubesi ziyaret edildi. 

Hoş sohbet bir havada geçen ziyarette, gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı. 

Gönen Çarşı Camiinde ebediyete intikal eden şehitlerimiz ve gazilerimiz ruhuna Mevlid-i Şerif okutuldu ve Gönen Belediyesi tarafından gaziler ve aileleri ile şehit aileleri onuruna Gönen Termal Resort’ ta öğle yemeği verildi. Ahmet Ilgazlı-Gönen



Mehmet Özen
19.09.2023 21:08:47
Gazilerimizin gaziler gününü kutluyorum.Hayat boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum. Hayatını kaybeden gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.Ruhları şad mekanları cennet olsun.Nurlar içerisinde uyusunlar.

Anahtar Kelimeler: Gönen' Eylül Gaziler
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı