Gönen'de 23 Nisan kutlamaları

Gönen

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 103.yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 103.yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı saat 10.30’da İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin ERBAY tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen kutlamalar saat 11.00 6Eylül Orta Okulu bahçesinde başladı. 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Erbay konuşması ve öğrenciler tarafından şiirler okundu.

6 Eylül Orta Okulu ve Mehmet Çanakçı İlk Okulunun hazırlamış olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına İlçe Kaymakamı Dr. Aslan Yurt, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Gönen İlçe Jan. Yzb. Ethem Gökboğa İlçe Emniyet Müdürü Aydın Zeybek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Erbay ve Kurum Amirleri ve veliler katıldı. 

Kutlama programı öğrenci gruplarının hazırlamış oldukları Halk oyunları ve Müzik gruplarının gösterileriyle devam etti.

 Şiir ve Resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere madalya ve hediyeleri verildi.

 Kaymakamı Dr. Aslan Yurt emeği geçen tüm Öğretmenlere ve Okul yöneticilerine teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: Gönen' Nisan kutlamaları
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı