Gönende altyapı çalışmaları sürüyor

Gönende altyapı çalışmaları sürüyor

Doğalgaz ve yola kavuşan 100.yıl mahallesi sakinleri sevinçli




100.
Yıl Mahallesi'nde başlayan doğalgaz dağıtımı ile birlikte yol ve kanalizasyon çalışmalarına da büyük hız verildi.

Mahallenin büyük bir kısmında kanalizasyonlar yenilenirken, yeni açılan
yol ve daha önce alt yapısı olmayan yerlerde de kanalizasyon döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Mahalleli Başkan Yakar'a kendilerine verdiği sözü yerine getirdiği için teşekkür etti.


100. Yıl Mahallesi bu günlerde tam bir şantiye alanına dönüştü. Doğalgaz kullanma isteklerini Başkan Yakar'a ileten ve bu konuda söz alan mahalleli şimdilerde gerçekleşen çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti teşekkür ederek dile getirdi.

Bir taraftan doğalgaz dağıtımının yapıldığı sokaklarda kanalizasyon çalışması gerçekleştiren Gönen Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, diğer taraftan yeni yollar açıyorlar.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, hava şartlarının el verdiği müddetçe buradaki çalışmaların aralıksız devam edeceğini, Mehmet Efendi Camii yönünden gelişe göre 100. Yıl Köprüsü'nün sol tarafında bulunan cami ve okul tarafında sürdürülen çalışmaların tamamlanmasından sonra diğer tarafta da aynı çalışmaların yapılacağını belirtti.

Başkan Yakar, 100. Yıl Mahallesi halkına verdiği sözü yerine getiriyor olmaktan duyduğu mutluluğu da sözlerine ekleyerek, Gönen'in tüm mahalleleriyle bir bütün olduğunu ve her mahallenin farklı değerlere sahip olduğunun altını çizdi.

Bilindiği gibi 100. Yıl Mahallesi sakinleri Başkan Yakar'ı ziyaretlerinde doğalgaz kullanma isteklerini belirtmişler, Başkan Yakar da hem doğalgaz hem de yol ve kanalizasyon konusunda mahalle halkına söz vermişti.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli