Gönen`de CHP kuşatması

Gönen`de CHP kuşatması

Gönen`de, CHP çevresini bir araya getiren seçim bürosu açılışında, Köse; ``Bizim İki Gücümüz Var;Hak Ve Halk``

30 Mart`ta yapılacak mahalli seçimler öncesi stratejik planlarını bir bir yaşama geçiren CHP bugün Gönen`de idi.

CHP Gönen Belediye Başkan adayı Hayati Köse, kent otogar`ı karşısında oluşturdukları seçim bürosu açılışı için başta bölge milletvekili Namık Havutça olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat, Bandırma Belediye Başkan adayı Dursun Mirza, Erdek Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Sarı`yı konuk etti.

CHP kurmayları başta Gönen çarşı esnafını ziyareti ardından seçim bürosu açılışında buluştu.

CHP Gönen seçim bürosu açılışına ilgi yüksekti. İlk söz alan Gönen Belediye Başkan adayı Hayati Köşe, Gönen`de ne bıraktı ise hala onlarla yola devam edildiğini, İktidar rüzgarı ile gelip, Ankara`nın desteğini arkalarına alarak Gönen`i uçurma vaadi ile göreve gelenlerin 10 sonra ayakkabı kutularına sığmayan yeşil dolarların ağırlığı ile paraşüt açamadan tere çakıldıklarını söyledi.

Hayati Köse, Geçmişte olduğu gibi bu günde kendi için değil, kenti için çalışan Başkan kimliğinden asla ödün vermediklerini, yarın göreve geldiklerinde de bu düsturun değişmeyeceğini vurgulayarak  ``Bizim İki Gücümüz Var;Hak Ve Halk``.Dedi.

Açılışta söz alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat`ta, her ne kadar Büyükşehir kavramı ile tarım ve ziraat ten uzaklaştırılarak üreten bir bölgeyi ithalata dayalı pazar payı ile tüketen bir bölge haline getirmek isteyenlerin 30 Mart`ta hayal kırıklığına uğrayıp, 1 Nisan`da halkın şakası ile şakalaşacaklarını söyledi.

Sözat, mesleğinde başarılı bir Ziraat mühendisi olarak, gerek mecliste görev yaptığı süre içinde gerekse, parlamenterlik hayatı bittikten sonra üretici ve çiftçinin içinden hiç ayrılmadığını ve hala Balıkesir Ziraat Odası Başkanı olarak, aynı zamanda Balıkesir Ziraat odaları birliği il Başkanı olarak görevini başarı ile sürdürdüğünü söyledi.

Sami Sözat, gerek mesleki, gerek siyasi kariyeri ile gelinen nokta da önemli görevler üstlendiğini ama hiçbir zaman harama el uzatmayı aklının ucundan dahi geçirmediklerini vurgulayan Sözat, ``Bugün mazisinde leke olmayan bir siyasetçi olarak ayrıştırmadan, bölüştürmeden, hizmette ve sevgide tek yumruk olmak için önünüze geldim, servetimde siz, sermayem de siz.`` dedi.

Gönen`deki görkemli seçim bürosu açılışının son konuşmacısı Milletvekili Namık Havutça oldu.

Havutça, ``Hükümet tüm entrikalara rağmen gizleyemediği hırsızlık ve yolsuzlukları ayyuka çıktı, `Komşunu açken, yok yatan bizden değildir` diyerek bu milletin masum duygularını oya dönüştüren AKP 30 mart`ta kalkın sallamasıyla saltanatı sona erecektir.`` dedi.

CHP, Gönen programını daha sonra Karşıyaka mahallesi ile Sarıköy beldesinde sürdürdü.

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı