Gönende coşku vardı

Gönende coşku vardı

Kaymakam, Asker ve Gazileri tek tek kutladı.

Gönen`de, 30 Ağustos ZAFER BAYRAMI  kutlamaları Hükümet meydanında yapıldı.

Törene Kaymakam  Hüseyin Parlak, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Jan. Kd. Baş. Çvş Kamil Gündüz, Savcı Mustafa Erdoğan (Protokol) Doçent.Dr. Alpaslan Serel (MYO)İsmail Ylmaz (M.E.M)Cem Er yılmaz(ilçe Sağlık .md)Umut Ede(Em.Md)Av. Servet Bıyık(AKP ilçe Baş)Bülent Birgül(CHP İlçe Baş)Dernekler, Oda Başkanları Gaziler ve halk Büyük ilgi gösterdi.

Tören de Kaymakam, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanlığı çelenklerinin konması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile göndere Bayrak çekildi.

ÖSL Öğretmeni Naci Balcı günün anlam ve manasını belirten konuşmasında; "Aziz Atatürk, tarihimizin en önemli günlerinden büyük zaferin yıldönümünde bizlere miras bıraktığınız, Cumhuriyeti emin adımlarla geleceğe taşımanın gururu içinde huzurundayız. Büyük Taarruz ve Başkomutan Meydan Muhaberesiyle sadece nihai zafere ulaşmadınız, milletimizin hür ve müstakil yaşama kararlılığını, Anadolu`nun da sonsuza kadar yurdumuz olduğuna da tüm dünyaya ilan ettiniz. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak ve koyduğunuz hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Türkiye, `Yurtta sulh cihanda sulh` düsturunuz doğrultusunda kararlı bir şekilde ilerlemeye devam ederek, uluslararası arenada etkin, her alanda gelişmiş, güçlü ve müreffeh bir ülke olarak daima yükselecektir. Sizi, silah ve dava arkadaşlarınızı, kurtuluş savaşanın tüm kahramanlarını, Türk Silahlı Kuvvetleri`nin tüm mensuplarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi, saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhun şad olsun. "dedi.

Törende daha sonra  Kaymakam Hüseyin Parlak,Bel Başkanı Hüseyin Yakar, Garnizon Komutanı Jan. Kd .Baş .Çvş Kamil Gündüz halkın  Bayramını kutladılar.

Daha sonra  ise Kaymakam Hüseyin Parlak Makamında  kutlamaları kabul etti.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu