Gönen`de golcü Emin Güneş Takıma Döndü

Gönen`de golcü Emin Güneş Takıma Döndü

Güneş``Kendimi arkadaşlarımın seviyesine çıkarmak için biraz antrenmana ihtiyacım var``






Gönen Belediyespor`da Sezon başı çalışmalarda yer alan ancak bazı sebeplerle takımdan ayrılan Emin Güneş, önceki gün yeniden takıma katıldı ve dünkü çalışmada yer aldı.

Emin yeniden Gönen'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, yeniden takıma dönmesini sağlayan yöneticilere teşekkür etti.

Yeniden yeşil beyazlı formayı giyerek çalışmalara başlayan Emin Güneş, takımdan ayrı olduğu dönemlerde çok iyi olmamakla birlikte çalışmalar yaptığını belirterek, kendimi arkadaşlarımın seviyesine çıkarmak için biraz antrenmana ihtiyacım var. Malum önümüzdeki hafta sonu ligler başlıyor. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Önümüzdeki günlerdeki antrenmanlarda çok çalışarak form tutmak istiyorum. Amacım ilk maçta hazır olmak ve hocamın forma vermesi halinde takım için elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak” dedi. Emin Güneş, kendisine yeniden yeşil beyazlı formayı giymeyi sağlayan yöneticilere de teşekkür ederek kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamak için çok çalışacağını söyledi.










amatör
19.09.2012 01:12:41
selamlar.neler oluyor gönen belediyespora, sezon başı takımla anlaşıyor sonra ayrılıyor şimdi gene takıma katılıyor. yapboz tahtası gibi oldu artık gönen belediyespor. zaten herkez az çok biliyor gelen oyuncuyu kapasitesini. aman a bu gönen belediyespor hepimizin, herkez sahip çıksın...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı