Gönen`de Haftanın Derbisi

Gönen`de Haftanın Derbisi

Liglerin tatil olması 2.Amatör Küme`nin Karşıyaka-Paşaçiftlik derbisinin önemini arttırdı.

Sezonun ilk 4 haftasını lider geçen ve geçen hafta BAY olan Karşıyakaspor ile bir maç fazlasıyla liderlik koltuğunu ele geçiren Paşaçiftlikpsor arasındaki liderlik maçı 23 Mart Pazar günü saat 14.00’te Gönen Sentetik’te oynanacak.

Bu önemli randevu öncesinde her iki takımın da mağlubiyeti bulunmazken, attıkları goller dikkat çekiyor. Bunun yanında her iki takım da kalesinde şimdiye kadar yalnızca 2 gol gördü. Aynı gün oynanması gereken ancak sınavlar nedeniyle ertelenen Gönen maçının olmayışı bu karşılaşmaya olan ilgiyi arttırması bekleniyor.

Karşıyakaspor geçen haftayı boş geçmiş ve liderliği rakibine kaptırmıştı. Şimdi bu maçla yeniden liderliği almak isteyen Karşıyaka, maça çok iyi hazırlanıyor.

Öte yandan eline geçirdiği liderliği bırakma niyeti olmayan Paşaçiftlikpsor ise 6. Maçından da galip ayrılarak hem liderliğini perçinlemek hem de rakibine ilk yenilgisini tattırmak istiyor.

Her yönüyle futbolseverleri heyecan dolu bir mücadele bekliyor. Her iki takımın da şimdiye kadar oynadıkları maçlarda sergiledikleri centilmence mücadelenin bu maçta da sürmesi sporseverlerin en büyük beklentisi.  

 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı