Gönen`de hedef Yenişehir

Gönen`de hedef Yenişehir

Gönen Belediye spor`un yeni hedefi Yenişehir Belediye spor deplasmanından galibiyetle dönmek.





......
Ayvalık galibiyeti ile üzerindeki karabulutları dağıtan Gönen Belediye sporda şimdi yeni hedef Yenişehir Belediye spor deplasmanından galibiyetle dönmek.

Lider Ayvalık gücü Belediye spor karşısında sahaya yansıtılan oyun ve alınan galibiyetle biraz olsun rahatlayan yeşil beyazlı ekipte şimdiki hedef deplasmanda oynanacak Yenişehir Belediye spor maçından galibiyetle dönmek.

Zirve yolunda önemli puan kayıpları yaşayan ve sahaya yansıttığı mücadelenin karşılığını skor tabelasına puan hanesine yazdıramayan yeşil beyazlı ekip, bu şanssızlıktan dolayı zirveden uzaklaşmıştı.

Lider karşısında alınan galibiyetle zirve ile arasındaki puan farkını 10'a indiren Gönen Belediye spor, ligin ilk yarısında kalan maçlarını kazanarak ikinci yarıya zirveye olabildiğince yakın yerden başlamak istiyor.

Önceki gün akşam saatlerinde gerçekleştirilen çalışmada takım oyuncularının morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Teknik sorumlun Yüksel Öksüz, takımının çok iyi mücadele ettiğini, liderle oynanan maçta görüldüğü gibi ligin en kondisyonlu takımlarının başında geldiklerini belirterek, Oyuncularım alınan galibiyetle moral buldular.

Şimdi bu moralle deplasmandan 3 puan çıkarmak istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir ekibiz. Çok iyi çalışıyoruz. Taraftarlarımızdan bizlere destek olmalarını bekliyoruz” dedi.  






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli