Gönen`de istifa şoku

Gönen`de istifa şoku

Gönen Belediyespor teknik heyeti Yüksel Öksüz ile Cengiz Bıyıklı istifa etti.





Gönen Belediyespor'da teknik heyet istifa etti


Alınan kötü sonuçlardan sonra Gönen Belediyespor teknik sorumlusu Yüksel Öksüz kan değişikliği” gerekçesi ile görevinden istifa etti. İstifa değerlendirmesi için toplanan yönetim Öksüz'ün ve yardımcı antrenör Cengiz Bıyıklı'nın istifasını kabul etti.



Bigaspor'la oynanan ve 2-1 kaybedilen erteleme maçının ardından Gönen Belediyespor teknik sorumlusu Yüksel Öksüz Kan Değişikliği” gerekçesi ile istifa kararı aldı. İstifasını yönetime sunun Öksüz ve yardımcılığını yapan Cengiz Bıyıklı'nın istifaları yönetim tarafından kabul edildi. Yöneticiler teknik sorumlu Yüksel Öksüz'e ve yardımcı antrenör Cengiz Bıyıklı'ya çalışmalarından ve kulübe hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Teşekkürler Yüksel Hoca

Sezon başında maçların başlamasına ramak kala görevi kabul edip risk alan ve sürekli oyuncularının arkasında durarak, sorumluluk taşıyabilen bir yaklaşım sergileyen Yüksel Öksüz, yaklaşık 4.5 ay kaldığı Gönen'de iyi işler yapmak için yoğun çalıştı. Kişilerle ve kurumlarla kavgadan ve tartışmadan sürekli kaçınarak diyalog yolunu seçen Yüksel Öksüz'e bizler de bir futbolsever olarak teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz. Aynı şekilde Yüksel hocanın yardımcılığını yürüten Cengiz Bıyıklı'ya da teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz…







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli