Gönen`de Kaçak sigara ve tarihi eser yakalandı

Gönen`de Kaçak sigara ve tarihi eser yakalandı

Gönen polisi gerçekleştirdiği operasyonda kaçak sigara, tarihi para ve sikke yakaladı.

Gönen Emniyet Müdürlüğüne yapılan bir ihbarı değerlendiren polis yaşları küçük olan B.A ve A.C.Ö' nün sigara içtikleri görülmüş, çocukların ellerinde bulunan sigaranın gümrük kaçağı sigaralardan olduğunun anlaşılması üzerine sigara satışı yapan iş yerine yapılan baskında kaçak sigara2nın yanı sıra tarihi para ve sikkeler yakalandı.

Gönen polisi A.K. isimli şahsın çalıştığı işyerinde yaptığı aramalarda 38 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara, 353 paket doldurulmuş sigara tüpü, 1200 adet makaron ve 71,13 kğ kıyılmış tütün muhafaza altına alınırken, şahıslar hakkında Gümrük Kaçağı Sigara Bulundurmak ve Satmak, Sağlık İçin Tehlikeli Madde Temin Etmek” suçundan gözaltına alındılar.
Polis A.K. isimli şahsın  üst aramasında tarihi eser niteliğinde olduğu anlaşılan 37 adet madeni para ikametinde yapılan aramalarda 200 adet sikke, üzerinde 5 adet küçük pul ve değişik şekiller bulunan 1 adet metal kolye, 1 adet içerisinde ve arka kısmında şekil bulunan metal kepçe ile 1 adet 16 cm boyunda insan figürlü metal heykel elle geçirdi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı