Gönen'de kanlı gece

Gönen

Maskeli, silahlı lokanta basan 2 kişi, 1 kişiyi öldürdü, 1 si ağır 4 kişi yaralandı.

Gönen'de meydana gelen silahlı çatışma olayında 1 kişi öldü, 1si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Olay akşam saat 23.30 sularında maskeli 2 kişi Kaplıcalar caddesinde faaliyet gösteren Çamlık restaurant'a gerçekleştirdikleri silahlı baskın ile gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre maskeli 2 kişi silahlı olarak bir motorla geldikleri Çamlık restaurant'ta etrafa ateş açmak sureti ile girdikleri mekanda 1 si garson 4 kişiyi yaraladıktan sonra arka masalarda bulunan Galerici Ebubekir Kür(36)in üzerine kurşun yağdırdı.

Olayda mermilere hedef olan Kurtuluş Galerisi sahiplerinden Ebubekir Kür (36) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 4 kişi kaldırıldıkları Gönen Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili olarak elde edilen ilk duyumlara göre, geçmişe dayanan bir husumetin rövanşı olarak değerlendirilen cinayet öncesi, Gönen, Bandırma girişinde faaliyet gösteren Kurtuluş Oto Galerisi kimliği mechul kişi veya kişilerce kurşunlanmıştı.

Bu olayın devamı olabileceği düşünülen cinayet araştırmasında polis akşam saat 23.300 sularında Kaplıcalar caddesinde faaliyet gösteren Çamlık restaurant'ı basıp 1 kişiyi öldüren, 4 kişiyi yaralayan maskeli 2 kişinin peşinde

Kurtuluş Galeri sahiplerinden Ebubekir Kür (36) kısa bir süre önce işyeri kurşunlanmasına rağmen, hayatına kastedecek hasımlarına karşı önlem almadı.

Kanlı baskında hayatını kaybeden Ebubekir Kür bugün ögle namazı sonrası Gönen şehir kabristanlığında ebedi istirahatgahına defnedildi.



Anahtar Kelimeler: Gönen' kanlı
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli