Gönen'de Karavan Derneği

Gönen

Gönenli Karavancılar bir araya gelerek örgütleşti .

Yeşil Gönen Kamp ve Karavan Derneği, doğayı ve doğal yaşamayı seven, çevresini temiz tutan ve doğal güzelliklerden tüm insanların faydalanmasını isteyen insanların bir araya gelerek kurdukları bir dernektir. Kamp ve Karavancılar doğayı doyasıya yaşarken ülkemizdeki ve dış ülkelerdeki doğal, kültürel ve tarihi güzellikleri görmek için gezen ve bunları toplum ile paylaşan insanlardır. Kampçı ve Karavancılar tarafından yürütülen faaliyetler, üzerinde yaşadığımız dünyaya en az zararı verir, çevre ve doğa bizim için çok önemlidir. Doğayı korumak, betonlaşmaya engel olarak Turizm faaliyetlerine destek olmak ve çevremizi gelecek kuşaklara tertemiz bırakmak, bizim en temel hedeflerimiz arasındadır. Aynı zamanda yasal sorunların giderilmesi, alternatif bir turizm dalının varlığını ilgilenenlere duyurmak, Türk turizme katkıda bulunmak ve Türkiye’nin doğal ve tarihi güzelliklerini, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan kamp ve karavan sevenlere duyurmak, yurt içinde ve yurt dışında etkinlikler yapılması amaçlarımız arasındadır. Zor zamanlar geçirdiğimiz bu süreçten bir an evvel kurtulup, doğada buluşmak dileğiyle tüm doğaseverlere saygılarımızı sunarız.

YEŞİL GÖNEN KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ GEÇİCİ YÖNETİM KURULU Doğayı seven, doğa ile içi içe olmayı isteyen tüm doğaseverleri derneğimize üye olmaya bekliyoruz.

İrtibat Tel: 0 532 720 9378 – Serdal ACAR. Geçici Yönetim Kurulu Başkanı: Serdal ACAR .Geçici Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı : Şener ÇAĞLAR .Genel Sekreter : Mehmet FENERCİ. Yönetim Kurulu Sayman Üye: Hakkı DEMİRER. Yönetim Kurulu Üyesi: Nuri BAKAR. Yönetim Kurulu Üyesi: Kaya KARATAŞ. Yönetim Kurulu Üyesi : Ayşe ACAR..SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI LÜTFEN TAKİP EEDİNİZ .Zor zamanlar geçirdiğimiz bu süreçten bir an evvel kurtulup, doğada buluşmak dileğiyle tüm doğaseverlere saygılarımızı sunarız.Yeşil Gönen Kamp ve Karavan Derneği. Geçici Yönetim Kurulu Doğayı seven, doğa ile içi içe olmayı isteyen tüm doğaseverleri derneğimize üye olmaya bekliyoruz. İrtibat Tel: 0 532 720 9378 – Serdal ACAR



Anahtar Kelimeler: Gönen' Karavan Derneği
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı