Gönen'de kısmı karantina

Gönen

Zeytin'den dönen mahalle sakini, 2 sokakta kısmi karantina uygulattı.

Edremit'te zeytin toplama çalışmasından dönen bir aile, Gönen'de Tırnova Mahallesinde 32-38 sokakların karantinaya alınmasına neden oldu.

Gönen, Tırnova Mahallesinde 32 ve 38 sokakların 14 gün süre ile karantina altına alınması, günlük yaşam kavgası peşindeki mahalle sakinlerini perişan etti.

Koronanirüs testi pozatif çıkan ailenin yaşadığı konutun çevresini oluşturan 32 ve 38 numaraları mahallelerin çember içine alınarak 14 gün süre ile giriş çıkışlara kapatılması, mahalle sakinlerinin yaşam koşullarını alt üst etti.

Tırnova Mahallesi Muhtarı Kemal Üstünol, alınan karar nedeni ile mağdur olan mahalle sakinlerinin 14 günlük kısıtlı süre zarfında zaruri ihtiyaçların karşılanması için gereken önlemlerin alındığını, kızılay ile birlikte ihtiyaçrın karşılanmakta olduğunu söyledi.

Tırnova Mahallesi Roman Derneği Başkanı Emrah Mandacı ise karantina süreci ile birlikte yaşamlarının alt üst olduğunu, mahalleyi karantina altına almak yerine, Koronanirüs testi pozatif çıkan ailelerin hastanede müşahade altına alınmasının gerektiğini savundu. Birol Kayışkoparan-Gönen



Anahtar Kelimeler: Gönen' kısmı karantina
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli