Gönen'de Modifiye şenliği

Gönen

MODİFİYE TUTKUNLARI GÖNEN’DE BİR ARAYA GELDİ.

Gönen Belediyesinin ev sahipliğinde“1. Turing Modifiye Fuarı” etkinliği düzenlendi. Gönen Belediyesinin katkıları, Turing Cadde Gönen Otomobil Sporları Yardımlaşma Derneğinin ev sahipliğinde Türkiye'nin dört bir yanından kodifiye tutkunlarının katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Gönen Belediyesi Motorkros Parkuru yanında hazırlanan alanda düzenlenen etkinlikte gövde kaplamaları, ses sistemleri ve motor güçlendirmeleriyle birbirinden renkli görüntüler ortaya çıkaran modifiyeli araçlar, gün boyu meraklılarının beğenisine sunuldu.

Etkinlikte dünya desibel şampiyonu araç ise nefes kesen performansını sergiledi. Kodifiye araçların içerisinde yerleştirilen ses sistemleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Neredeyse her markadan kodifiye aracın yer aldığı fuarın açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı İbrahim Palaz” Öncelikle bu yıl ilkini düzenlediğimiz kodifiye fuarı etkinliğimizin mutlaka eksikleri olacaktır sizlerin yoğun ilgisini görmek bizleri gelecek seneler için daha çok umutlandırdı. Ülkemizin çeşitli illerinden etkinliğimize katılarak bizlere destek olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Seneye çok daha kapsamlı bir fuar etkinliği düzenleyeceğimizden şüpheniz olmasın” dedi. Tuning Cadde Gönen Otomobil Sporları Yardımlaşma Derneği Başkanı Selçuk Kangaloğlu etkinliğe verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı İbrahim Palaz’a teşekkür plaketi takdim etti. Akabinde İlçe Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Belediye Başkanı İbrahim Palaz ve İlçe Emniyet Müdürümüz Metin Kartal fuar alanında katılımcıların sergiledikleri araçları gezdiler. Ahmet Ilgazlı-Gönen



Anahtar Kelimeler: Gönen' Modifiye şenliği
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı